مطالب مرتبط:
توقیف حساب مجرمین توسط پلیس فتا سیستان و بلوچستان
کلاهبرداران 3 میلیاردی در دام پلیس فتای سیستان و بلوچستان
صنایع دستی سیستان و بلوچستان مهمان فرودگاه امام (ره) شد
پیش بینی آب و هوای سیستان و بلوچستان برای فردا چهارشنبه 21 خرداد 1404
تفاهم نامه همکاری مشترک جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان و شهرداری زاهدان منعقد شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 خرداد 1404 ساعت 10:402025-06-11حوادث

توقیف حساب مجرمین توسط پلیس فتای سیستان و بلوچستان


رییس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان از توقیف مبلغ سه میلیارد ریال در حساب مجرمین توسط مرکز امداد و فوریت های سایبری این پلیس خبر داد.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان از توقیف مبلغ سه میلیارد ریال در حساب مجرمین توسط مرکز امداد و فوریت های سایبری این پلیس خبر داد.

سرهنگ حسن کیخا در گفت وگو با ایسنا، در تشریح این خبر افزود: در راستای تماس ضروری شهروندان با مرکز امداد و فوریت های این پلیس، مبلغ سه میلیارد ریال در حساب مجرمین با سرعت عمل و اقدام به موقع کارشناسان این پلیس توقیف شد.

این مقام انتظامی افزود: در بررسی های به عمل آمده مشخص شد علت برداشت غیر مجاز از حساب های شاکیان این بوده که پس از دریافت و رویت لینک های جعلی، شهروندان وارد لینک با عناوین سامانه قضایی عدالت همراه، معیشتی و سامانه کالابرگ حمایتی شده و کلیه اطلاعات بانکی خود را در اختیار افراد کلاهبردار قرار داده و بلافاصله از حساب های بانکی شهروندان مبالغی به صورت غیرمجاز برداشت شده است.

سرهنگ حسن کیخا تاکید کرد: شهروندان به هیچ عنوان از طریق لینک های ارسالی در شبکه های اجتماعی موبایلی و به صورت پیامکی اقدام به نصب برنامه های جعلی نکنند چرا که قربانی برداشت های غیر مجاز خواهند شد.


برچسب ها: سیستان و بلوچستان - استان سیستان و بلوچستان - بلوچستان - پلیس - رییس پلیس فتا - سیستان - پلیس فتا
آخرین اخبار سرویس:

توقیف حساب مجرمین توسط پلیس فتای سیستان و بلوچستان

توقیف حساب مجرمین توسط پلیس فتای سیستان و بلوچستان