مطالب مرتبط:
برنامه ریزی فولاد مبارکه برای جلوگیری از خروج 16 میلیون یورو از کشور با حمایت از شرکت های دانش بنیان
جلوگیری از ابتلا به آلزایمر با مصرف این روغن
راه های ایمن کردن خانه جهت جلوگیری از سرقت
دشت دریاسر تنکابن یکی از زیباترین مناطق شمال ایران
اپ استور زیر ذره بین، اپل مدعی است از 9 میلیارد دلار کلاهبرداری جلوگیری کرده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 خرداد 1404 ساعت 08:252025-05-29سياسي

هشدار فرماندار خمیر برای جلوگیری از بروز فرونشست در دشت کهورستان


فرماندار خمیر با تاکید بر اینکه بابهره برداران عمده از سفره های زیر زمینی آب در دشت کهورستان باید مذاکره کرد، خواستار رعایت الگوی مصرف برای جلوگیری از فرونشست در دشت کهورستان شد.

- بندرعباس- فرماندار خمیر با تاکید بر اینکه بابهره برداران عمده از سفره های زیر زمینی آب در دشت کهورستان باید مذاکره کرد، خواستار رعایت الگوی مصرف برای جلوگیری از فرونشست در دشت کهورستان شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، صبح پنجشنبه به ریاست میرهاشم خواستار فرماندار شهرستان خمیر و با حضور معاون آب منطقه ای هرمزگان و سایر اعضا، جلسه شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه سازگاری با کم آبی، در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

فرماندار شهرستان خمیر با اشاره به کاهش منابع آب، از لزوم تشکیل کارگروه تخصصی حفظ منابع آب شهرستان خبر داد و گفت: این کارگروه با حضور متخصصین و نماینده کشاورزان برای بررسی و حفاظت از منابع آب شهرستان تشکیل خواهد شد.

میرهاشم خواستار با تأکید بر اینکه منابع آب امانتی است نزد ما، اظهار داشت: همه ما باید در چهارچوب قانون همکاری کنیم تا این میراث گرانبها را به خوبی به نسل های آینده منتقل کنیم.

خواستار همچنین با تاکید بر اینکه که با بهره برداران عمده از سفره های زیر زمینی آب در دشت کهورستان باید مذاکره کرد، افزود: اگر روند برداشت آب به همین


برچسب ها: فرماندار - کهورستان - فرماندار شهرستان - منابع آب - فرونشست - شهرستان - شورای حفاظت از منابع آب
آخرین اخبار سرویس:

هشدار فرماندار خمیر برای جلوگیری از بروز فرونشست در دشت کهورستان

هشدار فرماندار خمیر برای جلوگیری از بروز فرونشست در دشت کهورستان