مطالب مرتبط:
بیانیه ای از جنس وقاحت
طرح | حافظ میراث پیامبران
«چاقوی زنجان»تیغه ای از اصالت و دوام؛ جنگ نابرابر جنس چینی و زنجانی در آشپزخانه های ایران!
برگزاری نشست مشترک رییس جهاددانشگاهی کهگیلویه وبویراحمد با مدیرکل میراث فرهنگی
نقره 100 دلاری دیگر یک رویا نیست، بلکه واقعیتی از جنس آینده است!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 16:002025-06-10اقتصادي

هنرهایی از جنس هویت و میراث اما دور از چشم ها


اگرچه ایران 370 رشته صنایع دستی دارد که برخی از آنها در سطح جهانی و بازارهای بین المللی و برخی در سطح ملی شناخته شده هستند؛ اما نام تعدادی از آنها را کمتر کسی شنیده است.

- خبرگزاری مهر _ گروه جامعه؛ ایران بالغ بر 370 نوع صنایع دستی دارد و جزو 8 کشور اول تولیدکننده صنایع دستی در جهان است اما در رقابت با بازارهای هند و چین در رتبه سوم ایستاده چرا که این دو کشور توانسته اند با تنوع صنایع دستی بالا همچنان در حوزه فروش و تبلیغات بین المللی در صدر باشند.

اما ایران از غافله بازار همچنان عقب است این درحالی است که تنوع صنایع دستی و کیفیت آن از این دو کشور هم بالاتر است.

در ایران از 370 نوع صنایع دستی برخی از آنها مانند خاتم کاری، مینا کاری، حصیربافی، ترمه دوزی، رودوزی های سنتی و بافته های داری و غیر داری در میان ایرانیان شناخته شده است.

اما تعدادی از آنها را هنوز هیچ کسی یا اطلاعاتی از آنها ندارد و یا نامشان به گوش خیلی از مردم ایران نرسیده است.

باشلق و عریض بافی باشلق بافی یکی از آنهاست.

باشلّق نوعی پارچه دست بافت ساده پشمی است که در حال حاضر فقط در آلاشت از توابع استان مازندران بافته و بیشتر برای تهیه لباس های محلی مصرف می شود.

در بافت باشلق از پشم خود رنگ استفاده شده و معمولاً با عرض 30 در 50 سانتی متر و طول 12 تا 16 متر بافته و پس از اتمام باف


برچسب ها: صنایع دستی - صنایع - ایران - دستی - بین المللی - بازار - بافته های داری
آخرین اخبار سرویس:

هنرهایی از جنس هویت و میراث اما دور از چشم ها

هنرهایی از جنس هویت و میراث اما دور از چشم ها