مطالب مرتبط:
افشای پشت پرده انتقال پرونده جاسوس جنجالی موساد؛ معامله بی سابقه با اسراییل؟
توییت جنجالی رییس هیات مدیره استقلال
توییت جنجالی رییس هیات مدیره استقلال
توییت جنجالی رییس هیات مدیره استقلال
درخواست خانواده های اسرای صهیونیست از رییس جدید شاباک
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 خرداد 1404 ساعت 08:002025-05-26بين الملل

افشای اظهارات جنجالی دیگر از رییس جدید شاباک


منابع رسانه ای رژیم صهیونیستی فایل صوتی دیگری از رییس پیشنهادی بنیامین نتانیاهو برای شاباک منتشر کردند که شامل اظهاراتی بسیار تحریک آمیز علیه مسلمانان بود.

- منابع رسانه ای رژیم صهیونیستی فایل صوتی دیگری از رییس پیشنهادی بنیامین نتانیاهو برای شاباک منتشر کردند که شامل اظهاراتی بسیار تحریک آمیز علیه مسلمانان بود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری عربی 21، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی با انتشار یک فایل صوتی از اظهارات تحریک آمیز جدید دیوید زینی رییس پیشنهادی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای شاباک پرده برداشتند که در آن گفته است: ما همیشه هشدار اطلاعاتی در مورد انگیزه مسلمانان پلید برای کشتار یهودیان خوب را داریم و این موضوع از زمان تولد [حضرت] اسماعیل وجود داشته و ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد که تلاش های گسترده برای بازگرداندن سریع اسرای اسراییلی باعث مانع تراشی در روند پیروزی دوم و از بین حماس در غزه می شود.

زینی در تناقضی آشکار نسبت به اظهارات قبلی خود، به صراحت اعلام کرد: در جنگ در غزه هنوز به اهداف خود نرسیده است و اگر کسی به شما وعده داد که دیگر تهدیدی وجود ندارد، او را با دستگاه دروغ سنج آزمایش کنید.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - بنیامین نتانیاهو - صهیونیستی - اظهارات - فایل صوتی - نتانیاهو - مسلمانان
آخرین اخبار سرویس:

افشای اظهارات جنجالی دیگر از رییس جدید شاباک

افشای اظهارات جنجالی دیگر از رییس جدید شاباک