مطالب مرتبط:
راز سیدورف از شکوه از دست رفته استقلال: بازگشت به اوج، حتمی است!
خون و باروت لندن: «سرزمین اوباش» چطور نبض جنایت را به دست گرفت؟
آغاز بازگشت زائران حج تمتع 1404 سه روز زودتر از موعد
بازگشت ایسکو به تیم ملی اسپانیا
بازگشت احسان علیخانی با برنامه شفرونی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 خرداد 1404 ساعت 11:162025-06-03فرهنگي

«ایار» دست پر از لندن بازگشت


فیلم کوتاه «ایار» به تهیه کنندگی سیدحمیدرضا منتظری و سعید نجاتی توانست جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی را از بیست و ششمین جشنواره بین المللی فیلم «رینبو» از آن خود کند.

- فیلم کوتاه ایار به تهیه کنندگی سیدحمیدرضا منتظری و سعید نجاتی توانست جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی را از بیست و ششمین جشنواره بین المللی فیلم رینبو از آن خود کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه ای پروژه، فیلم کوتاه ایار به نویسندگی و کارگردانی مهدی امینی و تهیه کنندگی سیدحمیدرضا منتظری و سعید نجاتی که در بیست و ششمین دوره جشنواره فیلم رینبو به رقابت پرداخت، از سوی هیئت داوران به عنوان بهترین فیلم جشنواره انتخاب شد و جایزه به تهیه کنندگان این فیلم کوتاه رسید.

جشنواره فیلم رنگین کمان به نوعی خواهرخوانده جشنواره فیلم داکا محسوب می شود و عمدتاً روی سینمای مستقل و فیلم های در حال ظهور تمرکز دارد؛ مجله ورایتی آن را در فهرست 50 جشنواره مهم فیلم قرار داده است.

بیست و ششمین دوره جشنواره فیلم رینبو از 25 می تا اول ژوئن برابر با 4 تا 11 خرداد در لندن برگزار شد.

فیلم کوتاه ایار پیش از این، جایزه ویژه جشنواره و پروانه زرین ویژه هیئت داوران بخش بین الملل کوتاه سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان را دریافت کرده بود.


برچسب ها: فیلم - جشنواره - فیلم کوتاه - فیلم کوتاه داستانی - بهترین فیلم - تهیه کنندگی - کوتاه
آخرین اخبار سرویس:

«ایار» دست پر از لندن بازگشت

«ایار» دست پر از لندن بازگشت