مطالب مرتبط:
معارضان محلی پروژه راهسازی نورآباد – هرسین را متوقف کردند
آیا مدارس کهگیلویه و بویر احمد فردا چهارشنبه 7 خرداد 1404 تعطیل است؟ | جزییات تعطیلی مدارس کهگیلویه و بویر احمد فردا چهارشنبه 7 خرداد
آیا مدارس زنجان فردا چهارشنبه 7 خرداد 1404 تعطیل است؟ | جزییات تعطیلی مدارس زنجان فردا چهارشنبه 7 خرداد
آیا ادارات لرستان فردا چهارشنبه 7 خرداد 1404 تعطیل است؟ | جزییات تعطیلی ادارات لرستان فردا چهارشنبه 7 خرداد 1404
کاهش تعطیل کاری پرسنل شهرداری قزوین ناعادلانه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 خرداد 1404 ساعت 10:152025-05-28اقتصادي

پروژه چهارخطه نورآباد - هرسین تعطیل شده است


عملیات اجرایی پروژه چهارخطه نورآباد - هرسین به دلیل وجود معارضین محلی فعلاً تعطیل شده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، بهزاد شاکرمی در حاشیه نشست بررسی مشکلات و مسائل راه های شهرستان دلفان، اظهار داشت: برای بررسی موانع و چالش های حوزه عمرانی ما باید قبل از هر چیزی اول واقعیات را بدانیم و بر اساس آنها برنامه ریزی کنیم.

وی با اشاره به این موضوع که در سال 1402 نزدیک به 42 کیلومتر از راه های استان چهارخطه شد، یادآور شد: طی سال 1403 تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری هیچ گونه اعتباری در حوزه راه ها تخصیص داده نشده است.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه هیچ موقع کارها را معطل بودجه نکرده ایم، گفت: عملیات هفت کیلومتر در محدوده آنتنی الشتر به فیروزآباد و 13 کیلومتر هم در مسیر کنونی انجام و سه کیلومتر نیز همین الان آماده انجام آسفالت است.

شاکرمی، عنوان کرد: طلب پیمانکار این پروژه 130 میلیارد تومان است که با همراهی استاندار پیگیری های لازم برای جذب اعتبارات در قالب اسناد خزانه و تزریق آن به پروژه صورت گرفته است.

وی به اهمیت همکاری مردم در اجرای پروژه ها اشاره کرد و گفت: عملیات اجرایی پروژه چهارخطه نورآباد - هرسین به دلیل وجود معارضین محلی فعلاً تعطیل شده است.


برچسب ها: مدیرکل راه و شهرسازی - کیلومتر - راه و شهرسازی - چهارخطه - راه ها - نورآباد - شهرسازی
آخرین اخبار سرویس:

پروژه چهارخطه نورآباد - هرسین تعطیل شده است

پروژه چهارخطه نورآباد - هرسین تعطیل شده است