مطالب مرتبط:
عیادت مشاور و دستیار رهبری از مجروحان حملات اسراییل
عیادت مشاور و دستیار رهبری از مجروحان حملات اسراییل
عیادت مشاور و دستیار رهبری از مجروحان حملات اسراییل
عیادت مشاور و دستیار رهبری از مجروحان حملات اسراییل
شهادت مجری زن تلویزیون در پی حمله اسراییل به صداوسیما؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 خرداد 1404 ساعت 19:252025-06-17سياسي

مشاور و دستیار رهبری: یقین دارم اسراییل مغلوب این معرکه خواهد بود


مشاور و دستیار رهبری با بیان اینکه یقین دارم اسراییل مغلوب این معرکه خواهد بود، گفت: جنایتکاران وقتی میدان را می بازند به روایتگران رسانه حمله می کنند.

- مشاور و دستیار رهبری با بیان اینکه یقین دارم اسراییل مغلوب این معرکه خواهد بود، گفت: جنایتکاران وقتی میدان را می بازند به روایتگران رسانه حمله می کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری روز سه شنبه با حضور در یکی از بیمارستان های تهران از شماری از مجروحان تجاوزات و حملات تروریستی رژیم اشغالگر قدس به کشورمان عیادت کرد.

محمد مخبر در این دیدارها، ضمن گفت و گو با پزشکان و کادر درمان، از آخرین وضعیت درمانی مجروحان مطلع شد و برای آنها آرزوی صحت و سلامت کرد.

مشاور و دستیار رهبری در هنگام عیادت یکی از مجروحان که از کارکنان سازمان صدا و سیما و در حمله تروریستی شب گذشته آسیب دیده بود، تاکید کرد: جنایتکاران وقتی میدان را می بازند به روایتگران حمله می کنند.

طبق قوانین بین المللی حمله به دفاتر رسانه ها جنایت جنگی است و صهیونیست ها با این حمله، جنایت دیگری را بر کارنامه سیاه خود افزودند؛ غافل از اینکه صدای حقیقت خاموش نمی شود.

مخبر با اشاره به اقدام شجاعانه خانم امامی مجری شبکه خبر به هنگام حمله وحشیانه دیروز، افزود: زنان این سرزمین همیشه در عرصه های مخت


برچسب ها: مشاور - رهبری - اسراییل - مجروحان - جنایتکاران - صدا و سیما - بیمارستان های تهران
آخرین اخبار سرویس:

مشاور و دستیار رهبری: یقین دارم اسراییل مغلوب این معرکه خواهد بود

مشاور و دستیار رهبری: یقین دارم اسراییل مغلوب این معرکه خواهد بود