مطالب مرتبط:
«اسکارلت و آن شب بارانی» و «روزهای بی باران» روی صحنه تئاتر اصفهان و تهران
شوک نقل و انتقالات: ستاره ای که استقلال می خواست، با قراردادی 3 میلیونی پرسپولیسی شد! / از مسکو تا تهران، یک چرخش
قطع گسترده برق در غرب استان تهران+جزییات
اقامه نماز عید قربان در دانشگاه تهران
ورود شهرداری تهران به عرضه غذای سالم از مترو تا بوستان ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 خرداد 1404 ساعت 08:002025-06-07اجتماعي

ناایمنی حمل و نقل، قصه پرغصه این روزهای تهران


رییس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه حمل و نقل ایمن حلقه مفقوده این روزهای تهران است، گفت: شهرداری ها به جای صرف منابع در پروژه های کم اثر و غیر ضروری، - رییس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه حمل و نقل ایمن حلقه مفقوده این روزهای تهران است، گفت: شهرداری ها به جای صرف منابع در پروژه های کم اثر و غیر ضروری، اولویت خود را به نوسازی ناوگان حمل و نقل، هماهنگی حداکثری شهرداری مبدا و مقصد در خدمات به مسافران، ساماندهی مسافربرهای شخصی از طریق شناسنامه دار کردن آنها و آموزش های شهروندی اختصاص دهند و در کنار وظایف مدیریت شهری و دولت،  پلیس نیز نقشی مهم دارد و برخورد قاطع با کلونی های مسافربر غیرمجاز از  وظایف مهم پلیس راهور است.

به گزارش ایسنا، سید جعفر تشکری هاشمی به دنبال خبر تلخ قتل الهه حسین نژاد در صفحه اینستاگرام خود نوشت: ضمن عرض تسلیت به خانواده وی و شهروندان.

خبر، تکان دهنده و تأسف بار بود: الهه حسین نژاد به قتل رسید.

او که تنها برای بازگشت به خانه، سوار خودرویی شخصی شد، در دام انسانی پلید گرفتار آمد؛ کسی که به نیت سرقت، جان یک دختر را گرفت.

اینکه چرا باید تیتر قتل و سرقت به عنف همچنان در صدر اخبار باشد، مشکلی است که صحبت درباره آن باشد برای بعدا، اما پرسش مهم تر شاید این باشد که چرا هنو


برچسب ها: حمل و نقل - شورای شهر تهران - تهران - رییس کمیسیون - حلقه مفقوده - شهرداری - شهرداری ها
آخرین اخبار سرویس:

ناایمنی حمل و نقل، قصه پرغصه این روزهای تهران

ناایمنی حمل و نقل، قصه پرغصه این روزهای تهران