مطالب مرتبط:
اجرای طرح خدمت رسانی شهید رییسی در 8 منطقه محروم کشور
اجرای طرح ملی شهید سیدمحمد حجازی در بام ایران
اجرای طرح مشکوک آمریکا در نوار غزه به تعویق افتاد
دستور وزیر کار در خصوص ارائه خدمات به بازنشستگان
اجرای نهضت آسفالت در روستاهای شهرستان ساری/ آسفالت 10 روستا در دو ماه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 خرداد 1404 ساعت 06:502025-05-26اقتصادي

اجرای طرح هادی در 12 روستای شهرستان آبدانان در دستور کار قرار گرفت


رییس بنیاد مسکن شهرستان آبدانان گفت: در سال جاری اجرای طرح هادی در 12 روستای شهرستان آبدانان در دستور کار قرار گرفته است.

- ایلام - رییس بنیاد مسکن شهرستان آبدانان گفت: در سال جاری اجرای طرح هادی در 12 روستای شهرستان آبدانان در دستور کار قرار گرفته است.

محمود نورمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: روستای خونگه، واقع در 70 کیلومتری آبدانان و با جمعیت 159 نفر، یک روستای محروم است که با مشکلات زیرساختی زیادی مواجه است.

وی بیان کرد: در شهریور سال 1403، طرح هادی این روستا آغاز شد که شامل اجرای مناسب آسفالت و نهایی سازی آن پس از انجام زیرسازی است.

رییس بنیاد مسکن شهرستان آبدانان تصریح کرد: این اقدامات در راستای بهبود زیرساخت های روستا، می تواند باعث رونق معیشت روستایی و کاهش مهاجرت به حاشیه شهرها شود.

مردم روستا با استقبال و تشویق، از وضعیت تمیزی و مرتب بودن روستا ابراز رضایت کردند.

نورمحمدی عنوان کرد: در سطح شهرستان آبدانان، طرح هادی در 20 روستا در حال اجرا و در چهار روستا، به مساحت 30 هزار متر مربع، عملیات آسفالت معابر در حال انجام است.

وی افزود: در سال جاری، بنیاد مسکن مربوطه قصد دارد در 12 روستای دیگر شهرستان، عملیات اجرایی شامل زیرسازی، بیس و آسفالت را انجام دهد.


برچسب ها: شهرستان آبدانان - روستا - آبدانان - شهرستان - روستای - طرح هادی - بنیاد مسکن
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح هادی در 12 روستای شهرستان آبدانان در دستور کار قرار گرفت

اجرای طرح هادی در 12 روستای شهرستان آبدانان در دستور کار قرار گرفت