مطالب مرتبط:
تصاویر/ دیدار عیدانه نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با عموم مردم
وزش باد و بارش های رگباری آذربایجان غربی را فرا گرفت
شهادت 2 نفر در حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به یک آمبولانس در آذربایجان غربی
حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به یک آمبولانس در آذربایجان غربی
تصاویر/ حضور نماینده ولی فقیه آذربایجان غربی در مراسم جشن خیابانی غدیر خم ارومیه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 خرداد 1404 ساعت 12:452025-06-15اقتصادي

از تولیدکنندگان در آذربایجان غربی حمایت می شود

از تولیدکنندگان در آذربایجان غربی حمایت می شود

استاندار آذربایجان غربی بر ضرورت حمایت همه جانبه از تولیدکنندگان در استان تاکید کرد و گفت: حمایت از تولیدکنندگان در اولویت دولت است.

- یکشنبه / 25 خرداد 1404 / 12:48 دسته بندی: آذربایجان غربی کد خبر: 1404032516392 خبرنگار : 50136 چاپ استاندار آذربایجان غربی: از تولیدکنندگان در آذربایجان غربی حمایت می شود ایسنا/آذربایجان غربی استاندار آذربایجان غربی بر ضرورت حمایت همه جانبه از تولیدکنندگان در استان تاکید کرد و گفت: حمایت از تولیدکنندگان در اولویت دولت است.

رضا رحمانی 25 خرداد در جلسه بررسی مشکلات واحدهای تولیدی استان که در اتاق بازرگانی ارومیه برگزار شد، گفت: رفع موانع تولید و تقویت زیرساخت های صنعتی استان، از اولویت های اصلی دولت چهاردهم و مدیریت ارشد استان بوده و تمام دستگاه ها موظف به همکاری کامل در این زمینه هستند.

وی همچنین با اشاره به نام گذاری امسال توسط مقام معظم رهبری مبنی بر سرمایه گذاری برای تولید ، به اهمیت جذب سرمایه گذار و به کارگیری ظرفیت های بومی تأکید کرد و افزود: با هم افزایی بین دستگاه های دولتی و بخش خصوصی، می توان موانع پیش روی تولید را یکی پس از دیگری رفع کرد.

در این جلسه که با حضور جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی، نمایندگان بخش خصوصی و تولیدکنندگان استان برگزار شد، مهم ترین مسائل و چالش های پیش روی واحدهای تول


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از تولیدکنندگان در آذربایجان غربی حمایت می شود

از تولیدکنندگان در آذربایجان غربی حمایت می شود