مطالب مرتبط:
اسلامی: گروسی به علت اشتیاق برای جایگاه دبیرکلی سازمان ملل در پی رضایت چند کشور خاص است
اسلامی: مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به علت اشتیاق برای جایگاه دبیرکلی سازمان ملل در پی رضایت چند کشور خاص است
گروسی برای کسب دبیرکلی سازمان ملل و بلندپروازی هایش به دنبال مطرح کردن خودش است
حماس به طرح آتش بس ویتکاف پاسخ داد: بازسازی غزه با نظارت مصر، قطر و سازمان ملل
خبر مهم رییس سازمان استخدامی کشور درباره آزمون استخدامی آموزش و پرورش
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 خرداد 1404 ساعت 21:352025-06-01سياسي

گروسی به علت اشتیاق برای جایگاه دبیرکلی سازمان ملل در پی رضایت چند کشور خاص است


مدیرکل آژانس به دلیل بلندپروازی ها و اشتیاق شدید برای کسب جایگاه دبیرکلی سازمان ملل، در تلاش است تا رضایت چند کشور خاص را جلب کرده و در مسیر اهداف آن ها گام بردارد.

- رییس سازمان انرژی اتمی گفت: مدیرکل آژانس به دلیل بلندپروازی ها و اشتیاق شدید برای کسب جایگاه دبیرکلی سازمان ملل، در تلاش است تا رضایت چند کشور خاص را جلب کرده و در مسیر اهداف آن ها گام بردارد.

به گزارش ایسنا، محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی در گفت وگوی تلویزیونی با اشاره به اینکه رویکرد گزارش های آژانس بین المللی انرژی اتمی سیاسی است، گفت: مدیرکل آژانس به دلیل بلندپروازی ها و اشتیاق شدید برای کسب جایگاه دبیرکلی سازمان ملل، در تلاش است تا رضایت چند کشور خاص را جلب کرده و در مسیر اهداف آن ها گام بردارد.

** فعالیت های ایران تحت نظارت آژانس بوده و هست وی افزود: آژانس بین المللی انرژی اتمی همیشه به فعالیت های ما دسترسی داشته و درحال نظارت بوده است.

اصلا زمان به آن ها اجازه بازرسی بیشتر نمی دهد! اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اروپایی ها به دنبال بهانه جویی هستند تا مانع شوند ایران از فرصت سال دهم برجام برای حل وفصل پرونده هسته ای خود استفاده کند.

وی خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از گزارش های منتشرشده توسط آژانس متکی بر داده ها و مشاهدات بازرسان نیست، بل


برچسب ها: رییس سازمان انرژی اتمی - سازمان ملل - سازمان - سازمان انرژی اتمی - آژانس بین المللی - آژانس - انرژی اتمی
آخرین اخبار سرویس:

گروسی به علت اشتیاق برای جایگاه دبیرکلی سازمان ملل در پی رضایت چند کشور خاص است

گروسی به علت اشتیاق برای جایگاه دبیرکلی سازمان ملل در پی رضایت چند کشور خاص است