مطالب مرتبط:
انتقاد متخصصان از یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده!
انتقاد متخصصان از یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده!
هشدار پادشاه اردن درباره تبعات اقدامات بی ثبات کننده تل آویو
ناآرامی در دادگاه تل آویو
سفیر تل آویو: به اوکراین پاتریوت دادیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 12:452025-06-10بين الملل

واکنش تل آویو به یک افشاگری: اشتباه شده!


یک منبع در وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به افشاگری سفیر این رژیم در اوکراین درباره ارسال سامانه های پاتریوت به کی یف واکنش نشان داد.

- یک منبع در وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به افشاگری سفیر این رژیم در اوکراین درباره ارسال سامانه های پاتریوت به کی یف واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، یک منبع در وزارت خارجه رژیم صهیونیستی سخنان سفیر این رژیم در اوکراین را مبنی بر ارسال سامانه های پاتریوت به کی یف تکذیب کرد.

این منبع گفت که سخنان سفیر رژیم صهیونیستی در اوکراین نادرست است.

تل آویو هیچ سامانه پاتریوتی به اوکراین ارسال نکرده است.

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در حال بررسی این سخنان و درخواست توضیح از سفیر تل آویو است.

روز گذشته مایکل بردوسکی سفیر رژیم صهیونیستی در اوکراین اعلام کرد که این رژیم سامانه های دفاع هوایی پاتریوت را به اوکراین منتقل کرده است.

بر اساس گزارش رسانه ها، سامانه های دفاع هوایی پاتریوت که رژیم صهیونیستی برای اوکراین ارسال کرده، همان سامانه هایی است که در دهه 90 میلادی از آمریکا دریافت کرده بود.

برودسکی همچنین تاکید کرد که همواره تلاش کرده با همکاران خود درباره موضوع جنگ اوکراین گفت وگو و تبادل نظر داشته باشد و گاهی اوقات از او به علت این همدلی بیش از حد با کی یف انتقاد شده است.


برچسب ها: وزارت خارجه رژیم صهیونیستی - رژیم صهیونیستی - صهیونیستی - اوکراین - وزارت خارجه - رژیم - سفیر رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار سرویس:

واکنش تل آویو به یک افشاگری: اشتباه شده!

واکنش تل آویو به یک افشاگری: اشتباه شده!