مطالب مرتبط:
گزارش ویدئویی از مراسم معارفه مدیر خبرگزاری مهر خراسان رضوی
خبرگزاری فرانسه: ایران غنی سازی اورانیوم 60 درصدی را تسریع کرده است
ادعای خبرگزاری فرانسه درمورد غنی سازی 60 درصدی ایران
چرا احلام را باید به جناب خان بدهند؟! پاسخ محمد بحرانی
خبرگزاری فرانسه مدعی شد: ایران به غنی سازی 60 درصدی سرعت داده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 22:052025-05-31سياسي

2 تکذیبه و پاسخ خبرگزاری مهر!


وزارت علوم و معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رییس جمهور نسبت به گزارش مهر در مورد رویکرد رسانه ای محمدرضا عارف اقدام به انتشار تکذیبه کردند.

- وزارت علوم و معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رییس جمهور نسبت به گزارش مهر در مورد رویکرد رسانه ای محمدرضا عارف اقدام به انتشار تکذیبه کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر مبنی بر عدم دعوت از خبرنگاران در مراسم افتتاحیه اجلاس وزرای علوم و آموزش عالی کشورهای عضو پلتفرم گفتگوی OIC-15 که با حضور معاون اول محترم رییس جمهور برگزار شد، لازم به ذکر است که خبر منتشره صحیح نبوده و دعوت از نمایندگان خبرگزاری ها توسط معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رییس جمهور انجام شده است.

لذا اینکه گفته شود از خبرنگاران برای این مراسم دعوت نشده است ، صحیح نیست و خبرنگاران رسانه های مختلف با حضور در این رویداد علمی خبر این اجلاس را به صورت شایسته ای پوسش دادند .

به گزارش مهر، ظهر امروز (شنبه 10 خردادماه) خبرگزاری مهر اقدام به انتشار گزارشی انتقادی نسبت به رویکرد رسانه ای معاون اول رییس جمهور کرد.

در بخش های مختلف این گزارش، به محدود کردن حضور خبرنگاران تخصصی حوزه های مختلف در رویدادهایی که با حضور شخص معاون اول رییس جمهور برگزار می شود، اشاره شده و نسبت به ایجاد رویه ای جدید در م


برچسب ها: معاون اول رییس جمهور - رییس جمهور - معاون - معاون اول - اطلاع رسانی - خبرنگاران - ارتباطات
آخرین اخبار سرویس:

2 تکذیبه و پاسخ خبرگزاری مهر!

2 تکذیبه و پاسخ خبرگزاری مهر!