مطالب مرتبط:
سند 60 هکتار از اراضی پردیس به نام دولت شد
60 هکتار از اراضی ملی در پلاک 6 اصلی گلدره در شهرستان پردیس تعیین تکلیف شد
60 هکتار از اراضی ملی تعیین تکلیف شد/زمین خواری در قالب اجرای طرح درختکاری
12هزار هکتار از اراضی آذربایجان غربی زیر کشت سبزی و صیفی جات است
اراضی مسکونی کاشان با حفظ باغات مجموعه فین توسعه می یابد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 خرداد 1404 ساعت 10:502025-06-11اقتصادي

تجهیز بیش از 76 هزار هکتار از اراضی استان مرکزی به آبیاری نوین/ادامه توسعه استخرهای دو منظوره آبزی پروری


مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، گفت: این استان با تجهیز بیش از 76 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به سامانه های نوین آبیاری، گامی بلند به سوی مدیریت پایدار منابع آب برداشته است.

- تجهیز بیش از 76 هزار هکتار از اراضی استان مرکزی به آبیاری نوین/ادامه توسعه استخرهای دو منظوره آبزی پروری ایسنا/مرکزی مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، گفت: این استان با تجهیز بیش از 76 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به سامانه های نوین آبیاری، گامی بلند به سوی مدیریت پایدار منابع آب برداشته است.

رسول شمسی در گفت وگو با ایسنا، از پیشتازی شهرستان های اراک، ساوه و زرندیه در توسعه استخرهای دو منظوره آبزی پروری و نقش کلیدی مشارکت های مردمی و سرمایه گذاری های خرد و کلان در تحقق هدف گذاری پوشش 162 هزار هکتاری اراضی استان در این حوزه خبر داد و با اشاره به پیشرفت های چشمگیر در بهینه سازی مصرف آب کشاورزی اظهار کرد: پوشش حدود نیمی از 162 هزار هکتار اراضی مستعد استان در حوزه آبیاری نوین، گامی موثر در راستای مقابله با بحران کم آبی محسوب می شود.

وی افزود: شهرستان های اراک، ساوه و زرندیه به دلیل زیرساخت های مناسب و همکاری فعال بهره برداران، در اجرای این طرح پیشرو بوده اند و الگویی موفق برای سایر مناطق استان ارائه کرده اند.


برچسب ها: استان مرکزی - سازمان جهاد کشاورزی - استان - جهاد کشاورزی استان - آبزی پروری - کشاورزی - اراضی کشاورزی
آخرین اخبار سرویس:

تجهیز بیش از 76 هزار هکتار از اراضی استان مرکزی به آبیاری نوین/ادامه توسعه استخرهای دو منظوره آبزی پروری

تجهیز بیش از 76 هزار هکتار از اراضی استان مرکزی به آبیاری نوین/ادامه توسعه استخرهای دو منظوره آبزی پروری