مطالب مرتبط:
جریمه سنگین برای هر ثانیه نمایش دخانیات
210 میلیون تومان جریمه برای هر ثانیه نمایش دخانیات
مبلغ جریمه نمایش صحنه های دخانیاتی مشخص شد؛ هر ثانیه مصرف سیگار 210 میلیون تومان ضرر!
مبلغ جریمه نقدی نمایش استعمال دخانیات معلوم شد
تبلیغ دخانیات در شبکه نمایش خانگی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 خرداد 1404 ساعت 15:202025-06-08فرهنگي

جریمه سنگین برای هر ثانیه نمایش دخانیات


رییس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات گفت: اولویت وزارت بهداشت حذف کامل صحنه های دخانیات از آثار نمایشی است تا از عادی سازی مصرف دخانیات در جامعه، - به گزارش جماران، بهزاد ولی زاده، رییس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات با اشاره به ممنوعیت قانونی هرگونه تبلیغ و ترویج مصرف دخانیات، گفت: نمایش صحنه های استعمال دخانیات در فیلم ها و سریال های نمایش خانگی و حتی در سینما، مصداق تبلیغ محسوب شده و مشمول مجازات خواهد شد.

مهر نوشت؛ ولی زاده با یادآوری ماده 3 قانون ممنوعیت تبلیغ، تشویق، حمایت و تحریک مردم به مصرف دخانیات گفت: در دستورالعمل مصادیق تبلیغ که در سال 1393 به تصویب ستاد کشوری کنترل دخانیات رسیده، این موارد به صراحت به عنوان مصداق تبلیغ شناخته شده اند.

جریمه سنگین برای هر ثانیه نمایش دخانیات وی افزود: طبق قانون، جریمه تبلیغ دخانیات در سال 1403 از 2 میلیون و 100 هزار تومان تا 210 میلیون تومان در نظر گرفته شده و قاضی می تواند با تشخیص خود، بسته به میزان اثرگذاری این رفتار بر جامعه، این جریمه را اعمال کند.

رییس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات با اشاره به نشست اخیر با معاون محترم سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) گفت: در این نشست مرور جامعی روی قوانین انجام شد و هر دو نهاد به این نتیجه رسیدند که نمایش صحنه های است


برچسب ها: دخانیات - مصرف دخانیات - تبلیغ - نمایش - سریال های نمایش خانگی - دبیرخانه - کشوری
آخرین اخبار سرویس:

جریمه سنگین برای هر ثانیه نمایش دخانیات

جریمه سنگین برای هر ثانیه نمایش دخانیات