مطالب مرتبط:
رونق بازار سیاه در سایه قیمت گذاری دستوری
خودرو ارزان تر از دو دهه پیش؛ واقعیت پنهان قیمت گذاری دستوری
تاخیر نگران کننده در پرداخت حقوق خرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی: تکلیف چه می شود؟
علت تاخیر در پرداخت حقوق خرداد 1404 بازنشستگان چیست؟
تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان/ وام 50 میلیونی کجاست؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 خرداد 1404 ساعت 09:102025-06-12اقتصادي

گله قطعه سازان از قیمت گذاری دستوری و تاخیر در پرداخت مطالبات


رییس هیات مدیره انجمن سازندگان قطعات و مجموعه های خودرو، قیمت گذاری دستوری را به عنوان عامل اصلی زیان انباشته خودروسازان، افزایش بدهی به قطعه سازان و تهدید چرخه تولید دانسته و خواستار تصمیم فوری رییس جمهور برای حذف نظام قیمت گذاری فعلی شد تا از توقف تولید جلوگیری شود.

- رییس هیات مدیره انجمن سازندگان قطعات و مجموعه های خودرو، قیمت گذاری دستوری را به عنوان عامل اصلی زیان انباشته خودروسازان، افزایش بدهی به قطعه سازان و تهدید چرخه تولید دانسته و خواستار تصمیم فوری رییس جمهور برای حذف نظام قیمت گذاری فعلی شد تا از توقف تولید جلوگیری شود.

اصغر خسروشاهی در گفت وگو با ایسنا، ضمن اشاره به شرایط سخت قطعه سازان، اظهار کرد: در حال حاضر بدهی معوق دو شرکت خودروساز به قطعه سازان حدود 40 هزار میلیارد تومان است.

قراردادها معمولاً 120 روزه هستند، اما این بدهی ها هنوز پرداخت نشده و مدام در حال افزایش است، چون قطعه سازان با احساس مسئولیت همچنان قطعه تحویل می دهند تا تولید نخوابد.

رییس هیات مدیره انجمن سازندگان قطعات و مجموعه های خودرو تاکید کرد: این در حالی است که قطعه سازان به دلیل عدم دریافت مطالبات، قادر به تامین مواد اولیه نیستند، مخصوصاً آن دسته از قطعاتی که باید از خارج از کشور وارد شود.


برچسب ها: قیمت گذاری دستوری - قیمت گذاری - قطعه سازان - رییس هیات مدیره - خودروساز - زیان انباشته - تولید
آخرین اخبار سرویس:

گله قطعه سازان از قیمت گذاری دستوری و تاخیر در پرداخت مطالبات

گله قطعه سازان از قیمت گذاری دستوری و تاخیر در پرداخت مطالبات