مطالب مرتبط:
مشروط شدن پرداخت فوق العاده خاص کارکنان دولت
ببینید| حداد عادل: مسئولین از مردم هستند/ الحمدالله دولت و ملت همیشه باهم بوده اند
سخنگوی دولت: هر تصمیمی که مقام معظم رهبری بگیرند همه ما در پشت سر ایشان خواهیم بود/ نشست ایران و آمریکا هنوز قطعی نیست
سخنگوی دولت: در شرایط اضطراری وظیفه همه رسیدگی دقیق به مردم است
خاخام های یهودی ساکن لندن: تجاوز اسراییل محکوم است/ در کنار دولت و مردم ایران ایستاده ایم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 خرداد 1404 ساعت 11:262025-06-15بين الملل

دولت مستقر در شرق لیبی کاروان همبستگی با غزه را متوقف کرده است


کاروان زمینی شکستن محاصره غزه تحت عنوان «الصمود» (پایداری) اعلام کرد تحت محاصره سیستماتیک مقامات دولت مستقر در شرق لیبی قرار گرفته و از پیشروی آن به سمت شهر «سرت» در شمال کشور جلوگیری شده است.

- یکشنبه / 25 خرداد 1404 / 11:10 دسته بندی: غرب آسیا و آفریقا کد خبر: 1404032516293 خبرنگار : 71592 چاپ دولت مستقر در شرق لیبی کاروان همبستگی با غزه را متوقف کرده است کاروان زمینی شکستن محاصره غزه تحت عنوان الصمود (پایداری) اعلام کرد تحت محاصره سیستماتیک مقامات دولت مستقر در شرق لیبی قرار گرفته و از پیشروی آن به سمت شهر سرت در شمال کشور جلوگیری شده است.

  به گزارش ایسنا، کاروان الصمود در بیانیه ای اعلام کرد که مقامات دولت مستقر در شرق لیبی از ورود هرگونه مواد غذایی، آب و دارو به تقریباً 1500 شرکت کننده در کاروان جلوگیری کرده و ارتباطات و شبکه های اینترنتی را مختل کرده اند.

به گزارش شبکه خبری الجزیره، در این بیانیه آمده است نیروهای امنیتی تعدادی از شرکت کنندگان در کاروان را با ادعای وجود فیلم های توهین آمیز علیه مقامات شرق لیبی دستگیر کردند.

مقامات شرق لیبی هنوز در این خصوص اظهار نظری نکرده اند.

کاروان الصمود از این مقامات خواست اقدامات خودسرانه و مغایر با ملاحظات دوستی با مغرب و جهان عرب را متوقف کنند.


برچسب ها: کاروان - مستقر - محاصره - دولت - لیبی - محاصره غزه - مقامات
آخرین اخبار سرویس:

دولت مستقر در شرق لیبی کاروان همبستگی با غزه را متوقف کرده است

دولت مستقر در شرق لیبی کاروان همبستگی با غزه را متوقف کرده است