مطالب مرتبط:
هشدار سازمان غذا و دارو درباره عرضه غیرقانونی شربت تریاک در عطاری ها
زباله؛ بهترین شربت عراقی ها | ببینید
اگر نفخ دارید این شربت را بخورید
عرضه قطره چکانی سبب کمبود روغن در بازار شده! +فیلم
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد/ با متخلفین و عرضه کنندگان برخورد قانونی خواهد شد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 خرداد 1404 ساعت 09:152025-05-26پزشكي

عرضه غیرقانونی شربت تریاک در عطاری ها


سرپرست گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به عرضه غیرقانونی شربت تریاک در عطاری ها هشدار داد.

- سرپرست گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به عرضه غیرقانونی شربت تریاک در عطاری ها هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، راضیه کشاورز ملکی گفت: شربت اپیوم فقط برای درمان بیماران خاص و تحت نظارت مراکز مجاز درمان اعتیاد تجویز می شود و فروش آن در عطاری ها تهدیدی جدی برای سلامت عمومی است.

وی با اشاره به حساسیت بالا نسبت به فرآورده های تحت کنترل، افزود: شربت تریاک با نام دارویی اپیوم صرفاً برای بیماران خاص و در مراکز مجاز درمان اعتیاد تجویز می شود و مشاهده آن در عطاری ها نه تنها غیرقانونی بلکه بسیار نگران کننده است.

کشاورز ملکی ادامه داد: شربت اپیوم یکی از داروهای طبقه بندی شده در گروه مواد تحت کنترل است و هدف از تولید آن، کمک به ترک اعتیاد تحت نظر پزشک متخصص در مراکز معتبر درمانی است.

هرگونه عرضه این دارو در خارج از زنجیره قانونی تهدیدی مستقیم برای سلامت جامعه محسوب می شود.

به گفته وی، گزارش هایی مبنی بر فروش غیرمجاز این دارو در برخی عطاری ها و تبدیل آن به شیره با هدف سودجویی دریافت شده که برخلاف اهداف درمانی دارو و قوانین داروی


برچسب ها: شربت تریاک - عطاری ها - غیرقانونی - عطاری - شربت - درمان اعتیاد - بیماران خاص
آخرین اخبار سرویس:

عرضه غیرقانونی شربت تریاک در عطاری ها

عرضه غیرقانونی شربت تریاک در عطاری ها