مطالب مرتبط:
تخریب 2 بنای غیرمجاز در عرصه تاق بستان/ هشدار دادستان کرمانشاه به متخلفان ساخت وساز در حریم آثار تاریخی
دادستان کرمانشاه از تخریب 2 بنای غیرمجاز در عرصه اثر تاریخی تاق بستان خبر داد
تخریب دو بنای غیرمجاز در عرصه آثار تاریخی تاق بستان / هشدار دادستان کرمانشاه به متخلفان ساخت وساز در حریم آثار ملی
دیوار تاریخی میدان انقلاب زنجان مرمت می شود
37 فقره بنای غیر مجاز در مزارع بابل تخریب شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 خرداد 1404 ساعت 18:552025-05-29سياسي

3 بنای تاریخی در گلپایگان و خوانسار مرمت می شود


گلپایگان _نماینده گلپایگان و خوانسار در مجلس گفت:با تخصیص 28 میلیارد ریال از سوی وزارت میراث فرهنگی، مرمت مسجد جامع گلپایگان، مسجد جامع خوانسار و خانه تاریخی ابهری در خوانسار آغاز می شود.

- گلپایگان _نماینده گلپایگان و خوانسار در مجلس گفت:با تخصیص 28 میلیارد ریال از سوی وزارت میراث فرهنگی، مرمت مسجد جامع گلپایگان، مسجد جامع خوانسار و خانه تاریخی ابهری در خوانسار آغاز می شود.

سید مسعود خاتمی در گفتگو با خبرنگار مهر از تخصیص اعتباری بالغ بر 28 میلیارد ریال برای مرمت و بازسازی سه بنای تاریخی شاخص در این دو شهرستان خبر داد و گفت: این اعتبار از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تأمین شده و به صورت تفکیکی شامل 17 میلیارد ریال برای مسجد جامع گلپایگان، 6 میلیارد ریال برای مسجد جامع خوانسار و 5 میلیارد ریال برای خانه تاریخی ابهری در خوانسار است که به اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان تحویل داده شده است.

خاتمی افزود: پروژه های مرمت این سه بنای تاریخی هم اکنون در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارند و طبق اعلام مسئولان ذی ربط، عملیات اجرایی آن ها به زودی آغاز خواهد شد.

وی با تأکید بر ارزش تاریخی و فرهنگی این آثار تصریح کرد: مسجد جامع گلپایگان، مسجد جامع خوانسار و خانه تاریخی ابهری از جمله بناهای شاخص و هویتی استان اصفهان به


برچسب ها: گلپایگان - خوانسار - مسجد جامع - میراث فرهنگی - میلیارد - خانه تاریخی - تاریخی
آخرین اخبار سرویس:

3 بنای تاریخی در گلپایگان و خوانسار مرمت می شود

3 بنای تاریخی در گلپایگان و خوانسار مرمت می شود