مطالب مرتبط:
اصلاحیه افزایش حقوق 20 درصدی کارمندان ابلاغ شد
افزایش حقوق کارمندان ابلاغ شد + متن اصلاحیه
اصلاحیه افزایش حقوق 20 درصدی کارمندان ابلاغ شد
اصلاحیه افزایش حقوق کارمندان ابلاغ شد
اصلاحیه افزایش حقوق 20 درصدی کارمندان ابلاغ شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 خرداد 1404 ساعت 14:202025-06-03ورزشي

اصلاحیه قانون وقف: گامی دیگر برای در محاق گذاشتن مسلمانان در هند


اصلاحیه قانون وقف را می توان اولین گام دولت سوم نارندرا مودی در راستای کنترل بیشتر جامعه مسلمانان و با هدف تصرف اموال شرعی مسلمانان قلمداد کرد - کارشناس مسائل بین الملل گغت: اصلاحیه قانون وقف را می توان اولین گام دولت سوم نارندرا مودی در راستای کنترل بیشتر جامعه مسلمانان و با هدف تصرف اموال شرعی مسلمانان قلمداد کرد امیرعلی کریمی ، کارشناس مسائل بین الملل در یادداشتی با عنوان اصلاحیه قانون وقف: گامی دیگر برای در محاق گذاشتن مسلمانان در هند در یادداشتی نوشت: کشور هند هر چند دارای اکثریتی غیر مسلمان اما در برگیرنده بزرگترین مجموعه های موقوفات اسلامی در جهان است.

بر اساس گزارش منابع بیش از 500 هزار ملک وقفی ثبت شده در هند وجود دارد و ارزش دارایی های وقف به ده ها میلیارد دلار می رسد.

این موقوفات شامل مساجد، امامواره ها، مدارس دینی، بیمارستان ها، آرامستان ها و زمین های کشاورزی می شود.

مدیریت موقوفات اسلامی در هند بر اساس قانون اوقاف 1995، تحت نظارت هیات مرکزی اوقاف و هیات های ایالتی اوقاف انجام می گرفته است.

هر ایالت دارای یک هیئت وقف است که توسط یک شخص حقوقی مدیریت می شود که دارای قدرت تملک، نگهداری و انتقال اموال است.

هیئت مرکزی اوقاف نیز کار هماهنگی و نظارت بر هیئت های ایالتی وقف را بر عهده دارد.


برچسب ها: مسلمانان - کارشناس مسائل بین الملل - مسلمان - مسائل بین الملل - اصلاحیه - جامعه مسلمانان - نارندرا مودی
آخرین اخبار سرویس:

اصلاحیه قانون وقف: گامی دیگر برای در محاق گذاشتن مسلمانان در هند

اصلاحیه قانون وقف: گامی دیگر برای در محاق گذاشتن مسلمانان در هند