مطالب مرتبط:
اولین هکاتون هوش مصنوعی LLM دانشگاه شریف برگزار شد
برگزاری ترم تابستانی دانشگاه صنعتی اصفهان به صورت مجازی برای دانشجویان سراسر کشور
دو هدف مهم پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال 1404
شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین حامی سایت یوزپلنگ ایرانی
جوابیه شرکت مدیریت طرح های صنعتی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 15:202025-06-10اقتصادي

توافق شرکت شهرک های کشاورزی و دانشگاه صنعتی شریف برای ایجاد شهرک فناور


شرکت شهرک های کشاورزی و دانشگاه صنعتی شریف برای ایجاد یک شهرک فناور و زنجیره ارزش کشاورزی با هدف بهره گیری از فناوری های نوین در بخش کشاورزی به توافق رسیدند.

- توافق شرکت شهرک های کشاورزی و دانشگاه صنعتی شریف برای ایجاد شهرک فناور شرکت شهرک های کشاورزی و دانشگاه صنعتی شریف برای ایجاد یک شهرک فناور و زنجیره ارزش کشاورزی با هدف بهره گیری از فناوری های نوین در بخش کشاورزی به توافق رسیدند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، در نشست مشترک مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی و رییس دانشگاه صنعتی شریف بر ضرورت استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان برای افزایش بهره وری و صرفه جویی در مصرف منابع آب و انرژی در بخش کشاورزی تأکید شد.

پیمان اسکندری، مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی با اشاره به اهمیت تجمیع دانش فنی گلخانه ای، ایده تشکیل یک مجموعه دانش بنیان تخصصی در این زمینه را مطرح کرد.

وی با تأکید بر لزوم گذار از کشاورزی سنتی به مدرن و توسعه کشت گلخانه ای به عنوان راهکاری برای مقابله با محدودیت منابع آبی و انرژی، ایجاد یک مرکز دانش بنیان برای تجمیع اطلاعات فنی و تخصصی گلخانه ای و تربیت نیروی انسانی ماهر در این حوزه را ضروری دانست.

سیدعباس موسوی، رییس دانشگاه صنعتی شریف نیز ضمن استقبال از این ایده، بر آمادگی دانشگاه برای همکاری در قالب مجموعه های


برچسب ها: دانشگاه صنعتی شریف - کشاورزی - دانشگاه صنعتی - صنعتی شریف - شهرک - دانشگاه - دانش
آخرین اخبار سرویس:

توافق شرکت شهرک های کشاورزی و دانشگاه صنعتی شریف برای ایجاد شهرک فناور

توافق شرکت شهرک های کشاورزی و دانشگاه صنعتی شریف برای ایجاد شهرک فناور