مطالب مرتبط:
استفاده چینی ها از ربات در ساختمان سازی / جابه جایی یک بلوک شهری ؛ شاهکاری از فناوری و مهندسی (فیلم)
نشست آموزشی با محوریت نهادینه سازی فرهنگ و اخلاق محیط زیستی برگزار شد+تصاویر
بهترین راه انتقال فرهنگ غدیر گفتمان سازی با محوریت پیام های غدیر است
اجرای پزشکی خانواده نیازمند فرهنگ سازی و اطمینان بخشی به مردم است
تیموریان: در نیمه اول از موقعیت ها استفاده نکردیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 خرداد 1404 ساعت 16:002025-06-11اقتصادي

لزوم فرهنگ سازی برای استفاده از بذرهای اصلاح شده


رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی بر لزوم حرکت جدی در زمینه تولید و ترویج بذرهای اصلاح شده تاکید کرد.

- تبریز-رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی بر لزوم حرکت جدی در زمینه تولید و ترویج بذرهای اصلاح شده تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، شهرام شفیعی روز چهارشنبه در جلسه کمیته بذر استان با اشاره به وضعیت تولید محصولات کشاورزی گفت: بخش کشاورزی با چالش های زیادی روبروست و کاهش تولید می تواند به همه بخش ها صدمه بزند.

وی با بیان اینکه کاهش بارندگی در پاییز و زمستان و افت شدید ذخایر سدهای استان موجب محدودیت جدی در تخصیص آب از سوی شرکت آب منطقه ای برای بخش کشاورزی شده، افزود: این موضوع به طور مستقیم منجر به کاهش تولید در بخش کشاورزی خواهد شد.

شفیعی ادامه داد: متأسفانه سرمازدگی در اسفندماه و فروردین و همچنین وقوع تگرگ در بهار، خسارات قابل توجهی به کشاورزان استان وارد کرده است.

وی اظهار کرد: باید دست کم 20 درصد از نیاز بذری استان از طریق بذرهای اصلاح شده تأمین شود و این موضوع نیازمند آغاز حرکتی جدی در حوزه تولید بذر است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان بر نقش مهم ترویج در این زمینه تاکید کرد و گفت: انتظار داریم بخش ترویج اقدامات برنامه ریزی شده، منسجم و اثربخشی برای افزایش استفاده از بذور اصلاح شده انجام دهد.


برچسب ها: کشاورزی - سازمان جهاد کشاورزی - بخش کشاورزی - آذربایجان شرقی - تولید - جهاد کشاورزی - رییس سازمان
آخرین اخبار سرویس:

لزوم فرهنگ سازی برای استفاده از بذرهای اصلاح شده

لزوم فرهنگ سازی برای استفاده از بذرهای اصلاح شده