مطالب مرتبط:
ترور منجر به شهادت یکی از قضات دادگستری شیراز
تصویری از قاضی که امروز در اقدام تروریسنی به شهادت رسید
ترور منجر به شهادت یکی از قضات در شیراز
پیام رییس قضا در پی ترور و شهادت یک قاضی
خبرفوری؛ترور یک قاضی دادگاه شیراز در حمله مسلحانه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 خرداد 1404 ساعت 11:352025-05-27سياسي

قاضی که در شیراز به شهادت رسید، که بود


قاضی احسان باقری صبح امروز سه شنبه، ششم خرداد هنگام عزیمت به محل کارش مورد سوءقصد قرار گرفت و به شهادت رسید.

- ایسنا/فارس قاضی احسان باقری صبح امروز سه شنبه، ششم خرداد هنگام عزیمت به محل کارش مورد سوءقصد قرار گرفت و به شهادت رسید.

وی رییس شعبه 102 کیفری 2 شیراز و 38 ساله و متولد شهرستان ممسنی استان فارس بود که بیش از 12 سال نیز سابقه قضایی داشت.

قاضی باقری از 20 اسفند 1390 تا 27 اسفند 1391 به عنوان کارآموز قضایی مشغول به فعالیت بود و از اسفند سال 91 تا مهر ماه سال 96 به عنوان دادیار دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان دنا در کهگیلویه و بویراحمد در حال خدمت در دستگاه قضایی بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری فارس، وی از آبان سال 96 تا اردیبهشت 1403 به عنوان بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب شیراز فعالیت می کرد تا اینکه در همان زمان به ریاست شعبه کیفری 2 شیراز رسید و در صبح ششم خرداد 1404 ترور شد.

انتهای پیام


برچسب ها: دادسرای عمومی و انقلاب - عمومی و انقلاب - دادسرای عمومی - شیراز - کهگیلویه و بویراحمد - صبح امروز - قاضی
آخرین اخبار سرویس:

قاضی که در شیراز به شهادت رسید، که بود

قاضی که در شیراز به شهادت رسید، که بود