مطالب مرتبط:
هرمزگان نماد وحدت ؛ شیعه و سنی در عیدانه غدیر گردهم می آیند
روبات های سمپاش ایرانی به استخدام کشاورزان در می آیند
دیوارها در گالری جاوید به فریاد می آیند
آغاز ثبت نام فروش خودرو وارداتی برقی
64 کشور برای درمان به ایران می آیند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 خرداد 1404 ساعت 13:102025-06-12اقتصادي

حباب ها؛ به کمک خودروهای برقی می آیند


دانشمندان ژاپنی با استفاده از حباب ها، راهی هوشمندانه برای قوی تر و مقاوم تر کردن فلزات سبک در برابر زنگ زدگی کشف کرده اند که این پیشرفت می تواند با بهبود نحوه محافظت از آلیاژهای منیزیم، - ایسنا/خراسان رضوی دانشمندان ژاپنی با استفاده از حباب ها، راهی هوشمندانه برای قوی تر و مقاوم تر کردن فلزات سبک در برابر زنگ زدگی کشف کرده اند که این پیشرفت می تواند با بهبود نحوه محافظت از آلیاژهای منیزیم، بدون نیاز به تجهیزات گران قیمت یا پیچیده، به ساخت خودروهای برقی بهتر کمک کند.

گروه تحقیقاتی به رهبری ماساتاکا ایجیری از دانشگاه متروپولیتن توکیو، بر روی آلیاژهای منیزیم تمرکز کردند.

این فلزات از سبک ترین فلزات مورد استفاده در تولید خودرو هستند و آنها را برای وسایل نقلیه الکتریکی که نیاز به طی مسافت های طولانی با قدرت باتری محدود دارند، ایده آل می کنند اما منیزیم عیب بزرگ دارد و به راحتی دچار خوردگی می شود، به خصوص هنگامی که در معرض نمک هایی مانند نمک های مورد استفاده در جاده ها در زمستان قرار می گیرد.

روش های قبلی برای محافظت از منیزیم شامل پوشش آن با مواد دیگر بود، با این حال، تکنیک های پوشش سنتی، مانند آبکاری سرامیکی، اغلب به محفظه های خلاء و دمای بالا نیاز دارند.


برچسب ها: خودروهای برقی - منیزیم - استفاده - فلزات - دانشمندان - هوشمندانه - زنگ زدگی
آخرین اخبار سرویس:

حباب ها؛ به کمک خودروهای برقی می آیند

حباب ها؛ به کمک خودروهای برقی می آیند