مطالب مرتبط:
هنرمندان اردبیل جنایتهای رژیم صهیونیستی را محکوم کردند
هنرمندان اردبیل جنایت های رژیم صهیونیستی را محکوم کردند
فیلم / تجمع دانشگاهیان استان اردبیل در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی
ورزشکاران اردبیلی جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند
تجمع دانشگاهیان استان اردبیل در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 خرداد 1404 ساعت 16:202025-06-15سياسي

دانشگاهیان اردبیل جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند


دانشگاهیان دانشگاه های اردبیل با برگزاری تجمعات مختلف، جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

- یکشنبه / 25 خرداد 1404 / 16:20 دسته بندی: اردبیل کد خبر: 1404032516592 خبرنگار : 30058 چاپ دانشگاهیان اردبیل جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند ایسنا/اردبیل دانشگاهیان دانشگاه های اردبیل با برگزاری تجمعات مختلف، جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا مصلح نیا 25 خرداد در تجمع دانشگاهیان دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه امتی داریم که قبل از انقلاب از سایه خود می ترسید، گفت: همین امت امروز به واسطه حاکمیت ولایت به ملتی تبدیل شد که هنرش نه این است که جنگنده هایF35 را ساقط می کند، بلکه هنرش تربیت فرزندانی در تراز انقلاب اسلامی است که به خود جرات زدن سیلی بر هیمنیه غرب را دارد.

وی ایالات متحده آمریکا، اسراییل، فرانسه، انگلیس را جبهه طاغوت و کفر دانست و افزود: همه این کشورها در راستای حاکمیت طاغوت و زر و زور و تزویر حرکت می کنند.

مصلح نیا با بیان اینکه دشمنان از این ناراحت هستند که ملت ایران در مقابل امپراطوری زر و زور دشمنان ایستاده است، ادامه داد: حق زنده است و خون در رگ های حق تزریق شده تا با همه صلابت و شکوه در مقابل کفر جهانی بایستد.


برچسب ها: جنایات رژیم صهیونیستی - دانشگاه - رژیم صهیونیستی - دانشگاهیان - اردبیل - صهیونیستی - محکوم
آخرین اخبار سرویس:

دانشگاهیان اردبیل جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند

دانشگاهیان اردبیل جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند