مطالب مرتبط:
فیلم| بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت از پروژه های صنعتی ایوان
وزیر صنعت: کارخانه کاغذ سنگی ایلام جزو طرح های نوین است
خبر مهم وزیر نفت درباره قیمت سوخت و سهمیه بندی بنزین
واکنش وزیر نفت به یک شایعه جنجالی!
خبر مهم وزیر نفت درباره قیمت سوخت و سهمیه بندی بنزین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 خرداد 1404 ساعت 15:252025-06-12اقتصادي

عیدانه وزیر نفت به کارکنان این صنعت


وزیر نفت از رفع محدودیت «سقف اول» حقوق و مزایای مستمر کارکنان این صنعت خبر داد و بیان کرد: مطالبات مربوط به این موضوع از ابتدای سال 1403 برای کارکنان مشمول محاسبه و پرداخت می شود.

- وزیر نفت از رفع محدودیت سقف اول حقوق و مزایای مستمر کارکنان این صنعت خبر داد و بیان کرد: مطالبات مربوط به این موضوع از ابتدای سال 1403 برای کارکنان مشمول محاسبه و پرداخت می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محسن پاک نژاد وزیر نفت، ضمن تبریک عید سعید غدیر خم به ملت ایران و کارکنان خدوم صنعت نفت، از تلاش ها و زحمات آنان قدردانی کرد و گفت: در ادامه پیگیری ها و اقدام های سال گذشته که به نتایج نسبتاً مطلوبی برای افزایش سقف خالص حقوق پرداختی کارکنان عملیاتی صنعت نفت منجر شد، محدودیت اعمال شده تحت عنوان سقف اول نیز برطرف شده است.

وی با اشاره به اینکه بخشی از محدودیت های حقوقی اعمال شده در سال های گذشته مربوط به سقف حقوق و مزایای مستمر کارکنان بود، گفت: این محدودیت ها که در چارچوب سقف های متعدد و مضاعف بر حقوق و مزایا منجر به کاهش دریافتی کارکنان به ویژه نیروهای باتجربه و دارای سابقه شده بود، با پیگیری های مستمر و ارائه استدلال های قانونی در تعامل با سازمان اداری و استخدامی کشور، برطرف شد.


برچسب ها: کارکنان - وزیر نفت - محدودیت - حقوق و مزایای - صنعت - حقوق - پرداخت
آخرین اخبار سرویس:

عیدانه وزیر نفت به کارکنان این صنعت

عیدانه وزیر نفت به کارکنان این صنعت