مطالب مرتبط:
طرح آمریکا هیچ یک از مطالبات ملت فلسطین را برآورده نمی کند
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: احتمالا به یک توافق موقت و مقطعی با آمریکا می رسیم
سنای آمریکا به دنبال اعمال تحریم های جدید علیه روسیه در هفته آتی
سنای آمریکا به دنبال اعمال تحریم های جدید علیه روسیه
سنای آمریکا به دنبال اعمال تحریم های جدید علیه این کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 10:212025-05-31بين الملل

حامیان فلسطین علیه رهبر اقلیت مجلس سنای آمریکا اعتراض کردند


حامیان فلسطین در مراسم امضای کتاب «چاک شومر»، رهبر اقلیت مجلس سنای آمریکا علیه حمایت او از رژیم صهیونیستی اعتراض کردند.

- حامیان فلسطین در مراسم امضای کتاب چاک شومر ، رهبر اقلیت مجلس سنای آمریکا علیه حمایت او از رژیم صهیونیستی اعتراض کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جمعی از حامیان فلسطین در ایالت نیویورک، در جریان مراسم امضای کتاب سناتور دموکرات چاک شومر ، رهبر اقلیت مجلس سنای آمریکا، علیه حمایت او از رژیم صهیونیستی اعتراض کردند.

بر اساس این گزارش، این مراسم که به مناسبت رونمایی از کتاب یهودستیزی در آمریکا در کتابخانه عمومی نیویورک برگزار شد، با شعارهای فلسطین آزاد باد و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه از سوی معترضان مواجه شد.

نیروهای امنیتی کتابخانه، معترضان را از سالن بیرون کردند، در حالی که آن ها با صدای بلند درباره کشتار و گرسنگی کودکان در غزه سخن می گفتند.

یکی از معترضان هنگام اخراج از سالن فریاد زد و گفت: در غزه یک هولوکاست واقعی در جریان است .

معترضی دیگر نیز گفت: ما به شومر اعتراض داریم نه به خاطر یهودی بودنش، بلکه به دلیل حمایت مالی اش از اسراییلی که در غزه نسل کشی می کند .


برچسب ها: مجلس سنای آمریکا - رژیم صهیونیستی - سنای آمریکا - صهیونیستی - فلسطین - آمریکا - اعتراض
آخرین اخبار سرویس:

حامیان فلسطین علیه رهبر اقلیت مجلس سنای آمریکا اعتراض کردند

حامیان فلسطین علیه رهبر اقلیت مجلس سنای آمریکا اعتراض کردند