مطالب مرتبط:
خبر فوری: تعطیلی و تغییر ساعت کاری میادین میوه و تره بار تهران در 15 تا 16 خرداد!
ابطحی: سخنان رهبر انقلاب دوگانه یا سلاح اتمی یا جنگ را تغییر داد
امام خمینی (ره) با شجاعت و بصیرتی ژرف مسیر ایران و اسلام را تغییر داد
تغییر مدرسه دولتی به غیردولتی ممنوع است
متن کامل سخنرانی دکتر احمدی نژاد در کنفرانس «پایداری در جهان در حال تغییر» در دانشگاه لودوویکای مجارستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 خرداد 1404 ساعت 13:002025-06-05اقتصادي

سدها موجب تغییر در اکو سیستم شده اند


فرماندار شهرستان تربت حیدریه گفت: متأسفانه ساخت سدها جریان طبیعی مسیل ها را مختل کرده و به تغییرات در اکوسیستم منجر شده است.

- ایسنا/خراسان رضوی فرماندار شهرستان تربت حیدریه گفت: متأسفانه ساخت سدها جریان طبیعی مسیل ها را مختل کرده و به تغییرات در اکوسیستم منجر شده است.

مجتبی شجاعی در حاشیه طرح مانور گشت آب در این شهرستان در گفت وگو با ایسنا افزود: احداث سدها همچنین مانع از گردش مناسب رطوبت در جو شده و باعث کاهش قابل توجه بارندگی ها شده است؛ به طوری که میزان بارش ها هر سال کمتر از سال گذشته است.

وی با بیان اینکه بحران آب بعنوان یکی از چالش های اصلی در جوامع مختلف، به ویژه در کشور ما، به شدت احساس می شود، خاطرنشان کرد: تنش آبی یکی از معضلات اساسی کشور است؛ این معضل نه تنها به زندگی روزمره مردم آسیب می زند، بلکه بر توسعه اقتصادی و محیط زیست نیز اثرات منفی دارد.

شجاعی به نیاز به مدیریت منابع آبی و حکمرانی صحیح در مصرف و توزیع آب تأکید کرد و تصریح کرد: برگزاری مانورهای گشت آب در شهرستان فرصتی مناسب برای افزایش آگاهی مردم در مورد نگرانی های ناشی از کمبود آب است.

وی بیان کرد: این نوع فعالیت ها می تواند به شهروندان کمک کند تا با چالش های موجود آشنا شوند و به تدریج فرهنگ صرفه جویی را در زندگی روزمره خود پیاده سازی کنند.


برچسب ها: فرماندار شهرستان - تربت حیدریه - شهرستان - فرماندار - اکوسیستم - سدها - تغییر
آخرین اخبار سرویس:

سدها موجب تغییر در اکو سیستم شده اند

سدها موجب تغییر در اکو سیستم شده اند