مطالب مرتبط:
اسکله بزرگ قشم؛ دروازه ای نوین به سوی توسعه اقتصادی
خراسان شمالی، بازیگر نوظهور تجارت با آسیای میانه
رشیدپور: برنامه جدیدم درباره ایرانِ صد سال بعد است/ دنبال سود اقتصادی نیستم (1)
امضای دو تفاهم نامه همکاری اقتصادی و کشاورزی میان خراسان جنوبی و ولایت فراه افغانستان
هم افزایی مدیران کلید حل مشکلات اقتصادی اصفهان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 خرداد 1404 ساعت 21:502025-06-01سياسي

گلستان دروازه تعامل اقتصادی با آسیای مرکزی


استاندار گلستان در دیدار با سفیر ایران در ترکمنستان با تأکید بر نقش محوری این استان در همکاری های منطقه ای خواستار تقویت زیرساخت های تجاری، - گرگان-استاندار گلستان در دیدار با سفیر ایران در ترکمنستان با تأکید بر نقش محوری این استان در همکاری های منطقه ای خواستار تقویت زیرساخت های تجاری،حمل ونقل و بانکی برای توسعه روابط اقتصادی شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، علی اصغر طهماسبی شامگاه یکشنبه در دیدار با علی مجتبی روزبهانی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکمنستان، با اشاره به موقعیت راهبردی استان در مرز با آسیای مرکزی، توسعه روابط با ترکمنستان را در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی یک اولویت راهبردی دانست.

وی با قدردانی از تلاش های سفارت ایران در عشق آباد، گفت: با توجه به نگاه ویژه دولت سیزدهم و شخص رییس جمهور به تعامل با همسایگان، استان گلستان می تواند به عنوان یکی از محورها و پایگاه های اصلی در ارتقای سطح همکاری ها ایفای نقش کند.

استاندار گلستان با بیان اینکه این استان بیش از 450 کیلومتر مرز مشترک آبی و خاکی با ترکمنستان دارد، افزود: این مرز طولانی فرصت های قابل توجهی برای توسعه تجارت، افزایش امنیت پایدار مرزی و تبادلات فرهنگی فراهم کرده است.


برچسب ها: ترکمنستان - استان - استاندار گلستان - گلستان - اقتصادی - توسعه روابط - آسیای مرکزی
آخرین اخبار سرویس:

گلستان دروازه تعامل اقتصادی با آسیای مرکزی

گلستان دروازه تعامل اقتصادی با آسیای مرکزی