مطالب مرتبط:
استاندار: 705 مدرسه جدید با کمک مردم در خراسان رضوی ساخته می شود
ویدئو/ صحنه های تصادف در سریال «یزدان» چگونه ساخته شد؟
شمار تلفات فوک در مازندران به 32 قلاده رسید
دو نوشیدنی خانگی فوق العاده برای افزایش انرژی، رشد مو و پوست شفاف بدون جوش
کشف 3 لاشه دیگر فوک خزری در سواحل مازندران؛ شمار تلفات به 35 قلاده رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 خرداد 1404 ساعت 12:202025-06-05بين الملل

کتاب های قرون وسطایی با جلد «مودار» که از «پوست فوک» ساخته شده اند


جلدهای پشمالوی کتاب های قرون وسطایی که پیش تر گمان می رفت از پوست گوزن یا گراز ساخته شده باشند، در واقع از پوست فوک تهیه شده اند.

- کتاب های قرون وسطایی با جلد مودار که از پوست فوک ساخته شده اند جلدهای پشمالوی کتاب های قرون وسطایی که پیش تر گمان می رفت از پوست گوزن یا گراز ساخته شده باشند، در واقع از پوست فوک تهیه شده اند.

یافته های بدست آمده از نسخه هایی در یک صومعه سیسترسی در فرانسه، نوری تازه بر شبکه های تجاری پررونق قرون وسطی افکنده که فراتر از منابع محلی گسترش یافته بودند.

جلدهای پشمالوی کتاب های قرون وسطایی که پیش تر گمان می رفت از پوست گوزن یا گراز ساخته شده باشند، در واقع از پوست فوک تهیه شده اند.

    به گزارش فرادید، جلد کتاب هایی از قرن های دوازدهم و سیزدهم که از صومعه های فرانسوی به دست آمده اند، از پوست فوک ساخته شده اند که گمان می رود از اسکاندیناوی، اسکاتلند و شاید ایسلند یا گرینلند آمده باشند.

این موضوع گواه وجود شبکه های گسترده تجاری در قرون وسطی است.

پژوهشگران نسخه هایی از صومعه سیسترسی کلِروُ و صومعه های منشعب از آن را بررسی کردند و موفق به شناسایی 43 جلد کتاب شدند که با پوست فوک ساخته شده اند.

    در مقاله ای که امروز در نشریه Royal Society Open Science منتشر شد، نوشته شده: بر خلاف فرض رایج مبنی بر اینکه کتاب ها با استفاده


برچسب ها: پوست - کتاب - گمان - گوزن - گراز - صومعه - قرون وسطی
آخرین اخبار سرویس:

کتاب های قرون وسطایی با جلد «مودار» که از «پوست فوک» ساخته شده اند

کتاب های قرون وسطایی با جلد «مودار» که از «پوست فوک» ساخته شده اند