مطالب مرتبط:
معادن غیر از ضرر هیچ منفعتی برای استان یزد ندارند/53 مورد تخریب خط انتقال آب معنا ندارد
معادن یزد غیر از ضرر هیچ منفعتی برای استان ندارد/53 مورد تخریب خط انتقال آب معنا ندارد
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران سرآمد علمی استان البرز شد
تخریب 17 مورد ساخت وساز غیرمجاز در زمین های کشاورزی ملارد
شش هزار خودرو شوتی در استان فارس متوقف شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 20:002025-06-10اقتصادي

تخریب 6 شهرک ویلایی غیرمجاز در استان البرز


مدیر جهاد کشاورزی ساوجبلاغ از تخریب شش شهرک ویلایی با 25 هکتار مساحت در روستای آران این شهرستان خبر داد.

- ایسنا/البرز مدیر جهاد کشاورزی ساوجبلاغ از تخریب شش شهرک ویلایی با 25 هکتار مساحت در روستای آران این شهرستان خبر داد.

کیافر وریج کاظمی در گفت و گو با ایسنا، گفت: در راستای جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز و تغییر کاربری و تفکیک اراضی گسترده در شهرستان ساوجبلاغ، پس از شناسایی و اخطار و تذکرات لازم در راستای اجرای تبصره 2 ماده 10 و بعد از کارشناسی و اخذ دستور مقام قضایی، با حضور نماینده دادستان و عوامل حفاظت اراضی، دستگاه های خدمات رسان و عوامل پلیس پیشگیری شهرستان، 217 هکتار از اراضی کشاورزی در روستای آران آزادسازی شد.

وریج کاظمی افزود: در این راستا، شش شهرک به مساحت 25 هکتار، 176 دیوارکشی به مساحت 6160 مترمربع، 11بنا به مساحت 1650 مترمربع، 22 محوطه سازی به مساحت 6650 مترمربع، هشت استخر به مساحت 320 مترمربع، هفت مورد راه و جاده به مساحت 24 هزار و 500 مترمربع و سه آلاچیق به مساحت 85 مترمربع تخریب شد.

این مسئول در پایان خاطرنشان کرد: مهمترین وظیفه وزارت جهاد کشاورزی حفظ امنیت غذایی با تداوم تولید در اراضی زراعی و باغی است.

ما در مقابل کسانی که بخواهند این امنیت را به خطر بیندازند می ایستیم و با آنها تعارف نداریم.


برچسب ها: شهرستان - ساوجبلاغ - جهاد کشاورزی - کشاورزی - ساخت و سازهای غیر مجاز - هکتار - روستای
آخرین اخبار سرویس:

تخریب 6 شهرک ویلایی غیرمجاز در استان البرز

تخریب 6 شهرک ویلایی غیرمجاز در استان البرز