مطالب مرتبط:
سفری شگفت انگیز در میان ستارگان: 15 عکس جذاب از مسابقه کهکشان راه شیری 2025 که شما را حیرت زده خواهد کرد!
دومین مدال جودو ایران از کاپ 2025؛ چوپان به مدال برنز آسیا رسید
بازگشت جعفر پناهی به ایران پس از دریافت نخل طلای کن 2025 | عکس
دومین مدال جودو ایران از کاپ 2025؛ چوپان به مدال برنز آسیا رسید
غول کُشی به سبک کن 2025
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 خرداد 1404 ساعت 11:502025-05-26فرهنگي

شاعر ایرانی داور مسابقه ادبی آسیای 2025 شد


«حمید نظرخواه علیسرایی» شاعر و پژوهشگر فرهنگ عامه از ایران، به عنوان داور پنجمین دوره مسابقه بین المللی «آسیای ادبی 2025» در بخش زبان های عربی معرفی شد.

- رشت- حمید نظرخواه علیسرایی شاعر و پژوهشگر فرهنگ عامه از ایران، به عنوان داور پنجمین دوره مسابقه بین المللی آسیای ادبی 2025 در بخش زبان های عربی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حمید نظرخواه علیسرایی، شاعر، نویسنده و پژوهشگر فرهنگ عامه ایرانی، با حکم اشرف ابوالیزید (اشرف دالی)، رییس هیئت داوران پنجمین دوره مسابقه بین المللی آسیای ادبی 2025 در بخش زبان های عربی، به عنوان عضو هیئت داوران این رویداد فرهنگی انتخاب شد.

مسابقه ادبی آسیای ادبی با هدف تقویت تبادلات فرهنگی میان نویسندگان آسیایی برگزار می شود و در پنجمین دوره خود میزبان آثاری از کشورهای عرب زبان در حوزه شعر و نثر خواهد بود.

اشرف دالی از چهره های برجسته روزنامه نگاری و ادبیات جهان عرب است که سابقه فعالیت در نشریات مطرحی مانند مجله العربی، رویترز، نزوی و ادب و نقد را در کارنامه دارد.

او تاکنون بیش از 45 کتاب تألیف و ترجمه کرده و جوایز بین المللی متعددی دریافت کرده است.

حمید نظرخواه علیسرایی متولد 1357 در کوچصفهان گیلان و دانش آموخته رشته مدیریت فرهنگی است.


برچسب ها: مسابقه - بین المللی - فرهنگ عامه - فرهنگ - ادبی - پژوهشگر - مسابقه ادبی
آخرین اخبار سرویس:

شاعر ایرانی داور مسابقه ادبی آسیای 2025 شد

شاعر ایرانی داور مسابقه ادبی آسیای 2025 شد