مطالب مرتبط:
رانت خواری مانع توسعه است/ انتخاب سیرجان به عنوان پشتیبان بندر شهید رجایی
بنادر کشور باید هوشمند شوند
جزییات حادثه رخ داده در بندر دیر اعلام شد/ حادثه رخ داده ارتباطی به سازمان بنادر ندارد
بوشهر پایلوت هوشمندسازی بنادر کشور شد
اعلام مبلغ دیه فوت شدگان انفجار بندر شهید رجایی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 خرداد 1404 ساعت 18:402025-06-11سياسي

رانت خواهی مانع توسعه کشور است / سیرجان؛ یکی از بنادر خشک پشتیبان بندر رجایی


نماینده رییس جمهور در امور توسعه دریامحور گفت: سیرجان، مهریز و آپریل به عنوان سه منطقه بندر خشک برای پشتیبانی بندر شهید رجایی انتخاب شده اند و ظرفیت های این مناطق در حال بررسی است تا تخلیه کالاها در این مراکز صورت گیرد.

- رانت خواهی مانع توسعه کشور است / سیرجان؛ یکی از بنادر خشک پشتیبان بندر رجایی ایسنا/کرمان نماینده رییس جمهور در امور توسعه دریامحور گفت: سیرجان، مهریز و آپریل به عنوان سه منطقه بندر خشک برای پشتیبانی بندر شهید رجایی انتخاب شده اند و ظرفیت های این مناطق در حال بررسی است تا تخلیه کالاها در این مراکز صورت گیرد.

علی عبدالعلی زاده عصر 21 خرداد در نشست جمع بندی بازدید از منطقه ویژه اقتصادی سیرجان، بر لزوم مقابله با رانت خواهی برای تحقق توسعه پایدار کشور تأکید کرد.

وی افزود: اگر می خواهیم کشور به سامان برسد و توسعه یابد، باید با هرگونه رانت خواهی مقابله کنیم و آن را در هر سطحی قطع نماییم.

عبدالعلی زاده با اشاره به اهمیت حمل ونقل ریلی گفت: حمل بار از طریق راه آهن تنها یک ششم سوخت حمل جاده ای مصرف می کند، ضمن آنکه استهلاک جاده ها و کامیون ها نیز به طور چشمگیری کاهش می یابد.

وی با بیان اینکه ارتقاء بنادر کشور از اولویت های اصلی در توسعه دریامحور است، افزود: اگر در گذشته کیفیت بندر شهید رجایی را ارتقا داده بودیم، شاید


برچسب ها: توسعه - بندر شهید رجایی - توسعه دریامحور - بندر - توسعه کشور - رییس جمهور - شهید رجایی
آخرین اخبار سرویس:

رانت خواهی مانع توسعه کشور است / سیرجان؛ یکی از بنادر خشک پشتیبان بندر رجایی

رانت خواهی مانع توسعه کشور است / سیرجان؛ یکی از بنادر خشک پشتیبان بندر رجایی