مطالب مرتبط:
آمار تکان دهنده از سقط جنین و مرگ بر اثر گرسنگی در غزه
ثبت 30 اثر از هرمزگان در جشنواره ملی منادیان امید
مهلت ارسال اثر به چهارمین دوره جایزه شهید اندرزگو تا پایان خردادماه تمدید شد
در صحن علنی مجلس مطرح شد؛ شمخانی و فرزندانش با کاسبی تحریم ثروتمند شدند | کشتی های شمخانی از کجا آمده، قوه قضاییه پاسخ دهد! + ویدئو
یک شهید بر اثر حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 خرداد 1404 ساعت 09:052025-05-22سياسي

راهبرد کشور باید بی اثر کردن تحریم ها باشد


نماینده مردم قم در مجلس، بر لزوم تمرکز دولت و مجلس بر بی اثر کردن تحریم ها و تقویت تعاملات راهبردی با کشورهایی مانند روسیه و چین تاکید کرد.

- نماینده مردم قم در مجلس، بر لزوم تمرکز دولت و مجلس بر بی اثر کردن تحریم ها و تقویت تعاملات راهبردی با کشورهایی مانند روسیه و چین تاکید کرد.

حجت الاسلام قاسم روانبخش در گفتگو با خبرنگار مهر ، درباره الزاماتی که باید در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا مورد توجه قرار گیرد، گفت: انسان عاقل از یک سوراخ، چند بار گزیده نمی شود.

ما چند بار آمریکا را امتحان کردیم و مشخص شد که این کشور عهدشکن است و به هیچ وجه به عهدهای خود پایبند نیست، بنابراین به صرف لبخند و قول رییس جمهور یا صحبت های وزیر خارجه آمریکا نباید اعتماد کرد و سخنان آنان هیچ اعتباری ندارد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به عنوان مثال، آنان می گویند که سه سال فعالیت های هسته ای خود را تعلیق کنید تا ما تحریم ها را برداریم.

این کار به معنای آن است که سه سال کشور را متوقف کنیم که ما نباید زیر بار چنین کاری برویم.

نایب رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس افزود: کمبود برق فعلی نتیجه اعتمادهایی است که به آمریکا کردیم.


برچسب ها: نماینده مردم قم در مجلس - بی اثر کردن تحریم ها - بی اثر کردن تحریم - نماینده مردم قم - نماینده مردم - تحریم ها - نماینده
آخرین اخبار سرویس:

راهبرد کشور باید بی اثر کردن تحریم ها باشد

راهبرد کشور باید بی اثر کردن تحریم ها باشد