مطالب مرتبط:
گودال ایجاد شده در دریاچه ارومیه ناشی از نفوذ آب پایاب سد حسنلو است
تصاویر حیرت انگیز 4 رودخانه ای که به دریاچه ارومیه می ریزند | آیا زمان مرگ کامل دریاچه فرا رسیده است؟ + فیلم
حضور انصاری در یازدهمین کنگره جهانی محیط زیست «نفسکی» روسیه
شینا انصاری در اجلاس بین المللی محیط زیست نفسکی روسیه سخنرانی کرد
چگونه تمامیت سازگار با محیط زیست می تواند بهزیستی شما را تغییر دهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 خرداد 1404 ساعت 19:052025-05-22اجتماعي

توضیحات محیط زیست در خصوص گودال مرموز ایجاد شده در دریاچه ارومیه


مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: بررسی های اولیه نشان می دهد گودال آب ایجاد شده در دریاچه ارومیه به دلیل نفوذ آب ناشی از آبیاری پایاب سد حسنلو است.

- ارومیه - مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: بررسی های اولیه نشان می دهد گودال آب ایجاد شده در دریاچه ارومیه به دلیل نفوذ آب ناشی از آبیاری پایاب سد حسنلو است.

حجت جباری در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار مهر در خصوص ویدئویی در فضای مجازی در خصوص کشف گودال عجیب در دل دریاچه ارومیه اظهار کرد: عصر پنجشنبه بررسی های اولیه از این گودال انجام شد و به نظر می رسد این گودال آب به دلیل نفوذ آب ناشی از آبیاری پایاب اراضی سد حسنلو به آب های زیرزمینی و جوشش آن از دل دریاچه باشد.

وی با بیان اینکه این گودال در 700 الی 800 متری دریاچه ارومیه در سمت ساحل جاده ارومیه - مهاباد ایجاد شده است، افزود: در این قسمت اراضی پایین دست حسنلو وجود دارد و بررسی اولیه نشان می دهد آب این گودال از آب های زیرزمینی ناشی از آبیاری پایاب سدحسنلو به وجود آمده باشد.

جباری در خصوص حرارت آب گودال نیز گفت: آب این گودال شیرین است و به نظر می رسد حرارت آن نیز به دلیل کم آب و درجه حرارت بالا در دریاچه ارومیه باشد.


برچسب ها: دریاچه ارومیه - ارومیه - مدیرکل حفاظت محیط زیست - دریاچه - گودال - حفاظت محیط زیست - آذربایجان غربی
آخرین اخبار سرویس:

توضیحات محیط زیست در خصوص گودال مرموز ایجاد شده در دریاچه ارومیه

توضیحات محیط زیست در خصوص گودال مرموز ایجاد شده در دریاچه ارومیه