مطالب مرتبط:
دادستان آمریکایی: پرونده عامل حمله به کارمندان سفارت اسراییل واجد شرایط مجازات اعدام است
لحظه بازداشت الیاس رودریگز عامل تیراندازی به کارمندان سفارت اسراییل در واشنگتن
مقام آمریکایی: اسراییل آماده حمله به ایران شد
تحلیل زیدآبادی از کشته شدن کارمندان سفارت اسراییل در واشنگتن؛ مشکوک نیست؟
مقایسه حمله به عراق و ایران توسط کارشناسان آمریکایی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 خرداد 1404 ساعت 17:552025-05-23بين الملل

دادستان آمریکایی: پرونده عامل حمله به کارمندان سفارت اسراییل واجد شرایط مجازات اعدام است


به گفته این مقام، مظنون این پرونده با اتهام قتل عمد درجه یک روبه رو است و این یک «پرونده واجد شرایط مجازات اعدام» است.

- به گفته این مقام، مظنون این پرونده با اتهام قتل عمد درجه یک روبه رو است و این یک پرونده واجد شرایط مجازات اعدام است.

 یک دادستان موقت آمریکا اعلام کرد: پرونده مرد 31 ساله اهل شیکاگو که به عنوان عامل حمله به کارمندان سفارت اسراییل در واشنگتن معرفی و دستگیر شد، واجد شرایط مجازات اعدام است.

 به گزارش ایرنا از رویترز، ژانین پیرو اعلام کرد که دادگاه مقدماتی این پرونده برای 18 ژوئن (28 خرداد) تعیین شده و این یک پرونده واجد شرایط مجازات اعدام است.

 به گفته این مقام، مظنون این پرونده با اتهام قتل عمد درجه یک روبه رو است.

 در حال حاضر، اف بی آی و سایر نهادهای تحقیقاتی در حال بررسی نوشته ها و وابستگی های سیاسی مظنون هستند.

 در پی تیراندازی در واشنگتن، یک مرد اهل شیکاگو به نام الیاس رودریگز ، 31 ساله، به عنوان مظنون اصلی بازداشت و به 2 فقره قتل عمد درجه یک متهم شد.

 این حادثه منجر به مرگ 2 کارمند سفارت رژیم صهیونیستی شد که یارون لیشینسکی و سارا لین میلگریم نام داشتند.

 مقام های صهیونیستی در واکنش به این حادثه مدعی شدند که پس از این حمله، احساس می کنند در سطح جهانی در معرض یهودستیزی قرار گرفته اند.


برچسب ها: پرونده - مجازات - سفارت اسراییل - شرایط - اعدام - مظنون - قتل عمد
آخرین اخبار سرویس:

دادستان آمریکایی: پرونده عامل حمله به کارمندان سفارت اسراییل واجد شرایط مجازات اعدام است

دادستان آمریکایی: پرونده عامل حمله به کارمندان سفارت اسراییل واجد شرایط مجازات اعدام است