مطالب مرتبط:
کرمان در صدر تصادفات جاده ای و مرگ ومیر نوزادان
بالاتر از صلاح و گیوکرش؛ امباپه صاحب کفش طلا شد!
مرگ سه خواهر بلاگر بر اثر گازگرفتگی ماجرای فوت تینا بلاگر + عکس
بالاتر از صلاح و گیوکرش؛ امباپه صاحب کفش طلا شد!
مرگ دلخراش یک مغنی بر اثر برق گرفتگی + عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 خرداد 1404 ساعت 13:502025-05-26سياسي

نرخ مرگ نوزادان و کودکان در کرمان، بالاتر از میانگین کشوری


رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: نرخ مرگ نوزادان و کودکان در کرمان از میانگین کشوری بالاتر است و استان از نظر آمار مرگ ومیر ناشی از تصادفات در صدر کشور قرار دارد.

- به گزارش خبرنگار تابناک از کرمان، مرتضی هاشمیان صبح امروز در همایش بزرگداشت هفته ملی جمعیت، با اشاره به اهمیت موضوع جمعیت بیان کرد: جمعیت یکی از اصلی ترین اولویت های دولت چهاردهم است و این موضوع مورد تأکید ویژه مقام معظم رهبری قرار دارد، جمعیت برای موجودیت کشور حیاتی است و باید به دغدغه ای جدی برای همه ما تبدیل شود.

وی با بیان کاهش چشمگیر نرخ باروری در کشور اظهار داشت: در دهه های 60 و 70، نرخ باروری بیش از 6 درصد بوده، اما اکنون این عدد به کمتر از دو درصد رسیده است، وی تأکید کرد که این کاهش در دنیا بی سابقه است، کشورهایی که مسیر توسعه را طی می کنند، در مدت 80 تا 90 سال به این سطح می رسند، اما در ایران این اتفاق تنها طی یک دهه رخ داده است، سرعت حرکت کشور به سمت سالمندی از همه جای دنیا بیشتر بوده و این مسئله بسیار نگران کننده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، جمعیت را از مؤلفه های قدرت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی برشمرد و هشدار داد: اگر روند فعلی ادامه پیدا کند، طی 25 سال آینده از هر سه نفر، یک نفر سالمند خواهد بود، در شرایطی که ایران در منطقه ای راهبردی با جمعیت های جو


برچسب ها: کشور - دانشگاه علوم پزشکی کرمان - رییس دانشگاه علوم پزشکی - کرمان - جمعیت - نرخ باروری - دانشگاه علوم پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

نرخ مرگ نوزادان و کودکان در کرمان، بالاتر از میانگین کشوری

نرخ مرگ نوزادان و کودکان در کرمان، بالاتر از میانگین کشوری