مطالب مرتبط:
نظارت کافی بر بازار مازندران وجود دارد
کمبود کالا در بازار همدان نداریم/ تشدید نظارت بر بازار استان
ذخایر کالاهای اساسی در کرمانشاه کافی است/ بازار در وضعیت عادی قرار دارد
نظارت قاطع بر بازار و برخورد جدی با گران فروشان برای حفظ آرامش عمومی
بازار نفت با 7 درصد افزایش قیمت، روز پر تنش خاورمیانه را به پایان رساند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 خرداد 1404 ساعت 23:352025-06-14اقتصادي

نظارت بر بازار کرمانشاه باید با قاطعیت ادامه یابد

نظارت بر بازار کرمانشاه باید با قاطعیت ادامه یابد

نظارت بر بازار باید با قاطعیت ادامه یابد؛ بازار در وضعیت عادی قرار دارد و خدمت رسانی به مردم در اولویت است.

- کرمانشاه- استاندار کرمانشاه گفت: نظارت بر بازار باید با قاطعیت ادامه یابد؛ بازار در وضعیت عادی قرار دارد و خدمت رسانی به مردم در اولویت است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، نشست کارگروه تنظیم بازار استان کرمانشاه شامگاه شنبه به ریاست منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه، و با حضور سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، فرماندار کرمانشاه و مدیران دستگاه های اجرایی عضو کارگروه، در محل اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد.

در این جلسه، آخرین وضعیت بازار استان، تأمین کالاهای اساسی و رفع نیازهای مردم مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

استاندار کرمانشاه در این نشست با تأکید بر نقش مهم اصناف و بازاریان در حمایت از مردم در شرایط حساس، اظهار داشت: با مدیریت انجام شده، کالاها و مواد مصرفی مورد نیاز مردم در انبارهای استان به اندازه کافی موجود است و ذخایر مناسبی در اختیار داریم.

وی همچنین افزود: تأمین، عرضه و نظارت بر بازار با برنامه ریزی مناسب و هماهنگی بین دستگاه های متولی در حال انجام است و لازم است این روند به صورت میدانی، مستمر و دقیق پیگیری شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نظارت بر بازار کرمانشاه باید با قاطعیت ادامه یابد

نظارت بر بازار کرمانشاه باید با قاطعیت ادامه یابد