مطالب مرتبط:
جنگ در راه است؟/ ادعای ویتکاف درباره انرژی هسته ای ایران
از حل دیپلماتیک مسئله هسته ای ایران حمایت می کنیم
موضع چین درباره مذاکرات هسته ای ایران اعلام شد
پاسخ تند تهران به قطعنامه آژانس | ایران یک سایت هسته ای جدید راه اندازی می کند
چین: در موضوع پرونده هسته ای از ایران حمایت می کنیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 خرداد 1404 ساعت 01:202025-06-12سياسي

چین: تنها راه حل مسئله هسته ای ایران، دیپلماسی است


«لی سونگ» نماینده چین در جلسه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی روز پنج شنبه تاکید کرد که تنها مسیر درست برای حل وفصل مسئله هسته ای ایران، - لی سونگ نماینده چین در جلسه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی روز پنج شنبه تاکید کرد که تنها مسیر درست برای حل وفصل مسئله هسته ای ایران، تلاش های سیاسی و دیپلماتیک در این راستا است.

به گزارش ایسنا، سفیر چین در این جلسه گفت: مسئله هسته ای ایران بیش از دو دهه در آژانس بین المللی انرژی اتمی و شورای امنیت سازمان ملل مطرح بوده است.

مهم ترین برداشت تاریخی این مسئله آن است که تنها مسیر درست برای حل وفصل مناسب آن، انجام تلاش های سیاسی و دیپلماتیک است.

مهم ترین درس تاریخی نیز آن است که رویارویی، اعمال فشار و تضعیف توافقات بین المللی، این مسئله را تنها پیچیده تر خواهد کرد.

وی افزود: امسال دهمین سالگرد توافق برجام است.

اگر ایالات متحده به صورت یک جانبه از برجام خارج نشده بود و این توافق به صورت موثر اجرا می شد، مسئله هسته ای ایران به وضعیت کنونی نمی رسید.

کشوری که برجام را تضعیف کرده، باید مسئولیت تاریخی آن را بپذیرد و جامعه بین المللی باید صادقانه از این تجربه ها درس بگیرد.

سونگ در ادامه گفت: در حال حاضر، مسئله هسته ای ایران وارد مرحله ای تازه شده است، در حالی که کمتر از 5 ماه تا روز پای


برچسب ها: آژانس بین المللی انرژی اتمی - آژانس بین المللی انرژی - هسته ای ایران - آژانس بین المللی - بین المللی - شورای حکام آژانس - انرژی اتمی
آخرین اخبار سرویس:

چین: تنها راه حل مسئله هسته ای ایران، دیپلماسی است

چین: تنها راه حل مسئله هسته ای ایران، دیپلماسی است