مطالب مرتبط:
اولین واکنش کاظم صدیقی به دستگیری فرزندش
دستگیری دو پسر حجت الاسلام صدیقی
فارس: دستگیری دو پسر حجت الاسلام صدیقی در پی تخلفات و زدوبندهای مختلف
دستگیری دو پسر حجت الاسلام صدیقی در پی تخلفات و زدوبندهای مختلف
علت دستگیری دو پسر حجت الاسلام صدیقی در پی تخلفات مالی + جزییات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 خرداد 1404 ساعت 15:092025-06-09سياسي

اولین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش


حجت الاسلام صدیقی از بازداشت یکی از فرزندانش با دستور قضایی خبر داد و تأکید کرد که در صورت اثبات اتهامات، تابع قانون خواهد بود.

- حجت الاسلام صدیقی از بازداشت یکی از فرزندانش با دستور قضایی خبر داد و تأکید کرد که در صورت اثبات اتهامات، تابع قانون خواهد بود.

به گزارش ایسنا، تسنیم نوشت: حجت الاسلام کاظم صدیقی در خصوص بازداشت یکی از فرزندانش با دستور قضایی، اظهار کرد: در صورت اثبات اتهامات، تابع قانون خواهد بود.

حجت الاسلام صدیقی صبح امروز در توضیحات خود گفت: حدود یک هفته پیش فرزندش با دستور قضایی بازداشت شده و هم اکنون در بازداشت به سر می برد تا دستگاه قضایی مراحل بررسی اتهام را طی کند.

وی با بیان اینکه همه باید حافظ قانون باشند ، تصریح کرد: اگر قانون درباره فرزندم تصمیمی بگیرد، تابع قانون هستم، زیرا همواره خود را حافظ قانون دانسته ام؛ اگر اتهامی که منتسب کرده اند درست باشد و ثابت شود، طبق قانون باید برخورد شود.

حجت الاسلام صدیقی در پایان تاکید کرد: بنده هیچگونه پیگیری درباره بازداشت فرزندم نکرده ام و حتی دنبال وی هم نرفته ام.

انتهای پیام


برچسب ها: حجت الاسلام صدیقی - حجت الاسلام - دستور قضایی - بازداشت - قانون - قضایی - اتهام
آخرین اخبار سرویس:

اولین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش

اولین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش