مطالب مرتبط:
ثبت 171 هزار تخلف رانندگی در 2 ماه ابتدایی سال
ثبت 79 هزار تخلف رانندگی در پایتخت توسط بازرسان نامحسوس
رشد 800 درصدی عملکرد بازرسان نامحسوس در سال 1404/ ثبت 171 هزار تخلف رانندگی در دو ماه ابتدایی سال
ثبت 827 فقره تصادف به دلیل عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه / 75 درصد تصادفات فوتی در بزرگراه ها رخ داده است
شرط تمدید گواهی صلاحیت بهداشتی واحدهای صنفی اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 خرداد 1404 ساعت 16:302025-05-27اقتصادي

500 فقره گزارش تخلف واحدهای صنفی در شاهرود ثبت شد


رییس اداره تعزیرات حکومتی شاهرود از نظارت و بررسی وضعیت توزیع و عرضه کالا در این شهر خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری 500 گزارش تخلف واحدهای صنفی ثبت شده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حسن خادم بعد از ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران به میزبانی تعزیرات حکومتی شاهرود بابیان اینکه در قالب گشت های مشترک بر روند عرضه و توزیع کالا نظارت می شود، ابراز داشت: هدف از این اقدام رعایت حقوق مصرف کنندگان است.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر 500 گزارش تخلف واحدهای صنفی در شاهرود به ثبت رسید، افزود: به این تخلفات خارج از نوبت رسیدگی شده است.

رییس اداره تعزیرات حکومتی شاهرود بابیان اینکه این گشت های مستمر در راستای احقاق حق مردم ادامه دار خواهد بود، ابراز داشت: به تخلفات موجود رسیدگی خواهد شد.

خادم با بیان اینکه افزایش قیمت برخی کالاها در کارگروه ها مورد بررسی قرار خواهد گرفت، تصریح کرد: عمده تخلفات گران فروشی، عدم درج قیمت و نبود فاکتور است.

وی افزود: شهروندان می توانند در صورت بروز تخلفات در واحدهای صنفی با سامانه 135 سازمان تعزیرات و یا با 124 سازمان صمت تماس بگیرند تا موضوع رسیدگی شود.


برچسب ها: تعزیرات حکومتی - واحدهای صنفی - شاهرود - تعزیرات - گزارش - تخلف - رییس اداره
آخرین اخبار سرویس:

500 فقره گزارش تخلف واحدهای صنفی در شاهرود ثبت شد

500 فقره گزارش تخلف واحدهای صنفی در شاهرود ثبت شد