مطالب مرتبط:
برگزاری تجمع در استانبول در حمایت از ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی
برگزاری تجمع در استانبول در حمایت از ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی
پیامی بی سابقه در جهان اسلام در حمایت از ایران / شیخ یاسر الدوسری امام مسجدالحرام از مسلمانان درخواست کرد که به کمک ایران بشتابند همانگونه که غرب از صهیونیست ها حمایت می کنند
مهاجم خارجی سابق استقلال از ایران حمایت کرد
تجمع دانشگاهیان استان اردبیل در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 خرداد 1404 ساعت 14:352025-06-16بين الملل

بر مسلمانان واجب است که از ایران در برابر تجاوز حمایت کنند


رییس پیشین اتحادیه جهانی علمای مسلمان در سخنانی با اشاره به حمایت بی سابقه جمهوری اسلامی ایران از مسئله فلسطین، تأکید کرد که در برابر تجاوزات صورت گرفته علیه ایران، - دوشنبه / 26 خرداد 1404 / 14:38 دسته بندی: ایران در جهان کد خبر: 1404032617258 خبرنگار : 71610 چاپ رییس پیشین اتحادیه جهانی علمای مسلمان: بر مسلمانان واجب است که از ایران در برابر تجاوز حمایت کنند رییس پیشین اتحادیه جهانی علمای مسلمان در سخنانی با اشاره به حمایت بی سابقه جمهوری اسلامی ایران از مسئله فلسطین، تأکید کرد که در برابر تجاوزات صورت گرفته علیه ایران، وظیفه مسلمانان ایجاب می کند که در کنار جمهوری اسلامی بایستند و به آن کمک کنند.

به گزارش ایسنا، احمد الریسونی رییس پیشین اتحادیه جهانی علمای مسلمان در یادداشتی با تمجید از نقش ایران در حمایت از مسئله فلسطین و مقاومت، نوشت: از زمان تأسیس رژیم صهیونیستی تاکنون، هیچ کشوری به اندازه ایران با این میزان از وفاداری، ایثار و فداکاری از مسئله فلسطین حمایت نکرده است.

طبق گزارش وبگاه صوت مغرب ، وی افزود: هیچ یک از کشورهای عربی و اسلامی، چه به صورت فردی و چه جمعی، نتوانسته اند به اندازه ایران به ملت فلسطین، مسئله فلسطین و مسجدالاقصی خدمت کنند.


برچسب ها: اتحادیه جهانی علمای مسلمان - علمای مسلمان - مسلمان - ایران - جمهوری اسلامی - جمهوری اسلامی ایران - مسئله فلسطین
آخرین اخبار سرویس:

بر مسلمانان واجب است که از ایران در برابر تجاوز حمایت کنند

بر مسلمانان واجب است که از ایران در برابر تجاوز حمایت کنند