مطالب مرتبط:
رژیم صهیونیستی تجاوز به خاک ایران را تایید کرد
واکنش لندن در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران
رژیم صهیونیستی تجاوز به خاک ایران را تایید کرد
بیانیه وزارت ورزش و جوانان در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران
بیانیه وزارت ورزش در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 خرداد 1404 ساعت 16:252025-06-13بين الملل

رژیم صهیونیستی بعد از تجاوز به ایران درهای مسجد الاقصی را بست


نظامیان اشغالگر اسراییلی امروز (جمعه) و پس از آغاز حملات به ایران درهای مسجد الاقصی را به روی نمازگزاران بسته و اقدام به تخلیه این مکان نمودند.

- نظامیان اشغالگر اسراییلی امروز (جمعه) و پس از آغاز حملات به ایران درهای مسجد الاقصی را به روی نمازگزاران بسته و اقدام به تخلیه این مکان نمودند.

به گزارش ایسنا، ساعاتی پس از حمله بامداد امروز جمعه رژیم صهیونیستی به ایران نظامیان اشغالگر اسراییلی درهای مسجد الاقصی و همچنین همه ایست های بازرسی و گیت های کنترل تردد نظامی در ورودی های شهرها و شهرک های کرانه باختری را مسدود کردند و اقدامات نظامی خود را افزایش دادند.

نظامیان صهیونیست بعد از نماز صبح روز جمعه نمازگزاران را وادار به خروج از مسجد الاقصی در قدس اشغالی نمودند و از باقی ماندن آنها در داخل مسجد جلوگیری کرده و درهای آن را بستند.

بنا بر گزارش العربی الجدید، این نخستین بار بعد از همه گیری کرونا است که نظامیان اشغالگر اسراییلی مسجد الاقصی را از نمازگزاران تخلیه کرده و درهای آن را می بندند.

منابع عبری زبان اعلام کردند که این اقدام به دستور جبهه داخلی رژیم صهیونیستی و در چارچوب تدابیر امنیتی شدید اتخاذ شده است.


برچسب ها: مسجد الاقصی - نمازگزاران - نظامی - الاقصی - نظامیان - رژیم صهیونیستی - مسجد
آخرین اخبار سرویس:

رژیم صهیونیستی بعد از تجاوز به ایران درهای مسجد الاقصی را بست

رژیم صهیونیستی بعد از تجاوز به ایران درهای مسجد الاقصی را بست