مطالب مرتبط:
انصاری: بی توجهی به مشکلات حقوقی موجب تعطیلی پروژه های عمرانی شده است
بررسی یک پرونده حقوقی مهم درباره باطل شدن سند و تخلیه ملک
پیشرفت 97 درصدی پروژه های عمرانی محیط زیست و خدمات شهری مشهد
مجید انصاری: واحدهای حقوقی باید پیشران توسعه حقوقی کشور باشند
بررسی پرونده اصراری – حقوقی با موضوع ابطال سند و خلع ید در هیئت عمومی دیوان عالی کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 ساعت 17:202025-05-06سياسي

انصاری: بیشترین پرونده های حقوقی به پروژه های عمرانی مربوط است


تجربه نشان داده بسیاری مشکلات حقوقی پروژه های عمرانی، با بی توجهی اولیه به ملاحظات حقوقی رخ داده که گاهی موجب توقف کامل پروژه ها شده است.

- انصاری: بیشترین پرونده های حقوقی به پروژه های عمرانی مربوط است معاون حقوقی رییس جمهوری گفت: تجربه نشان داده بسیاری مشکلات حقوقی پروژه های عمرانی، با بی توجهی اولیه به ملاحظات حقوقی رخ داده که گاهی موجب توقف کامل پروژه ها شده است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری در همایش علمی کاربردی مدیران و کارشناسان حقوقی وزارت راه و شهرسازی با اشاره به نقش مدیران حقوقی دستگاه های اجرایی و نهادها، اظهار کرد: حقوق، ستون فقرات حکمرانی توسعه محور است.

اگر این ستون سست یا ترک خورده باشد، مسیر توسعه به بی راهه خواهد رفت.

آسیب شناسی توسعه در دهه های گذشته نیز نشان می دهد یکی از علل اصلی ناکامی در تحقق برنامه ها، ضعف ساختاری و عملکردی سازمان حقوقی دولت و فقدان نظارت مؤثر و پیشگیرانه بوده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: موقعیت فعلی کشور یک فرصت تاریخی است.

آغاز به کار هم زمان دولت و مجلس، تصویب برنامه هفتم توسعه با محوریت رشد اقتصادی و نقش پررنگ وزارت راه و شهرسازی در آن، نقطه عطف مهم به حساب می آید.


برچسب ها: پروژه های عمرانی - حقوقی - پروژه ها - پروژه - پرونده های حقوقی - عمرانی - مشکلات حقوقی
آخرین اخبار سرویس:

انصاری: بیشترین پرونده های حقوقی به پروژه های عمرانی مربوط است

انصاری: بیشترین پرونده های حقوقی به پروژه های عمرانی مربوط است