مطالب مرتبط:
ساخت داروی هوشمندی که فقط در مغز و فقط هنگام التهاب فعال می شود
ساخت داروی هوشمند برای درمان بیماری های التهابی مغز
ساخت داروی هوشمند برای درمان بیماری های التهابی مغز
التهاب، عامل پنهان در پشت پرده افسردگی ها
ساخت ربات فرغون دار با ساده ترین وسایل توسط عرفان وحدت خرم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 اردیبهشت 1404 ساعت 16:052025-04-23پزشكي

ساخت داروی هوشمندی که فقط در مغز و هنگام التهاب فعال می شود


دانشمندان دانشگاه ایالتی اورگن (OSU) موفق به توسعه نانوذراتی شدند که می توانند داروهای ضدالتهاب را به طور مؤثر به مغز منتقل کنند.

این دستاورد گامی بزرگ در درمان بیماری هایی مانند آلزایمر، - ساخت داروی هوشمندی که فقط در مغز و هنگام التهاب فعال می شود دانشمندان دانشگاه ایالتی اورگن (OSU) موفق به توسعه نانوذراتی شدند که می توانند داروهای ضدالتهاب را به طور مؤثر به مغز منتقل کنند.

این دستاورد گامی بزرگ در درمان بیماری هایی مانند آلزایمر، ام اس، پارکینسون و کاشکسیای ناشی از سرطان محسوب می شود.

به گزارش ایسنا، دانشمندان دانشگاه ایالتی اورگن نانوذرات هوشمندی طراحی کرده اند که می توانند داروهای ضدالتهاب را از سد خونی مغز عبور داده و به طور هدفمند به هیپوتالاموس برسانند.

این فناوری نوین در درمان بیماری های التهابی مغز مانند آلزایمر، ام اس، پارکینسون و به ویژه کاشکسیای ناشی از سرطان امیدبخش است.

نانوحامل ها با دو پپتید هدف گیر، دارو را فقط در شرایط التهابی و درون سلول های میکروگلیا آزاد می کنند و بدین ترتیب اثربخشی و ایمنی درمان را افزایش می دهند.

در پژوهشی که نتایج آن در نشریه Advanced Healthcare Materials منتشرشده، تیمی به رهبری پروفسور اوله تاراتولا از دانشکده داروسازی OSU، نانوحامل هایی با دو پپتید هدف گیر طراحی کرده اند که با موفقیت از


برچسب ها: دانشگاه ایالتی اورگن - التهاب - درمان بیماری - دانشمندان - نانوذرات - دانشگاه - پارکینسون
آخرین اخبار سرویس:

ساخت داروی هوشمندی که فقط در مغز و هنگام التهاب فعال می شود

ساخت داروی هوشمندی که فقط در مغز و هنگام التهاب فعال می شود