مطالب مرتبط:
فرصت 10 روزه برای آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه های خورشیدی در استان مرکزی
آغاز عملیات اجرایی 4 میلیارد دلار پروژه معدن و صنایع معدنی طی امسال
خرید تضمینی گندم در استان مرکزی از اول خردادماه آغاز می شود
آغاز عملیات اجرایی بخش کودک ونوجوان نمایشگاه کتاب
برنامه آغاز عملیات اجرایی 4 میلیارد دلار پروژه معدن و صنایع معدنی در سال جاری /درخواست آقاجانلو از عارف برای تامین انرژی پایدار و اتصال مناطق ویژه اقتصادی جنوب به خطوط راه آهن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 اردیبهشت 1404 ساعت 14:202025-04-29اقتصادي

فرصت 10 روزه برای آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه های خورشیدی در استان مرکزی


معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی با بیان اینکه سه هزار هکتار زمین در استان مرکزی برای احداث نیروگاه های خورشیدی واگذار شده، افزود: - فرصت 10 روزه برای آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه های خورشیدی در استان مرکزی ایسنا/مرکزی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی با بیان اینکه سه هزار هکتار زمین در استان مرکزی برای احداث نیروگاه های خورشیدی واگذار شده، افزود: اگر ظرف 10 روز بر روی زمین واگذار شده، فرایند اجرای کار آغاز نشود، زمین از سرمایه گذار اخذ و به سرمایه گذار دیگری واگذار خواهد شد.

قدرت الله ابک، نهم اردیبهشت ماه در نشست واگذاری ساختگاه های منتخب برای احداث نیروگاه های خورشیدی، ضمن تاکید بر اهمیت حمایت از سرمایه گذاران و تسهیل فرآیندهای اجرایی، اظهار کرد: استان مرکزی ظرفیت بالایی در تولید انرژی خورشیدی دارد و با سرمایه گذاری مناسب می توان این حوزه را به یکی از ارکان توسعه پایدار منطقه تبدیل کرد.

وی با اشاره به اینکه این جلسه با هدف رفع موانع و تشویق سرمایه گذاران به مشارکت در تولید انرژی پاک و ارتقای زیرساخت های مورد نیاز برای احداث نیروگاه های خورشیدی در استان برگزار شده است، افزود: حمایت از سرمایه گذاران و رفع موانع اجرایی از جمله اولویت های ما در این مسیر خواهد بود.


برچسب ها: نیروگاه های خورشیدی - استان مرکزی - خورشیدی - سرمایه گذار - مرکزی - استان - نیروگاه
آخرین اخبار سرویس:

فرصت 10 روزه برای آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه های خورشیدی در استان مرکزی

فرصت 10 روزه برای آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه های خورشیدی در استان مرکزی