مطالب مرتبط:
ارتقای همکاری معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم با کمیته امداد
خبر خوش افزایش مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد
اعلام آمادگی فولاد مبارکه برای مشارکت در توانمندسازی مددجویان کمیته امداد استان اصفهان
ارتقای همکاری معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم با کمیته امداد
خبر خوش از واریزی جدید برای مددجویان بهزیستی و کمیته امداد / اردیبهشت افزایش مستمری ابلاغ می شود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 اردیبهشت 1404 ساعت 10:152025-05-04سياسي

روایت مدرسه ای که همه معلمانش حامی ایتام کمیته امداد هستند


مدرسه شهید کاظمی در اردبیل، همه 25 معلمش حامی فرزندان ایتام و محسنین کمیته امداد هستند.

- روایت مدرسه ای که همه معلمانش حامی ایتام کمیته امداد هستند مدرسه شهید کاظمی در اردبیل، همه 25 معلمش حامی فرزندان ایتام و محسنین کمیته امداد هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مدرسه شهید کاظمی در اردبیل، تمامی 25 معلمش حامی فرزندان ایتام و محسنین کمیته امداد هستند.

از سال 1402 مدیر و یکی از معلم های این مدرسه با ثبت نام در طرح اکرام ایتام و محسنین به نیل عظیم حامیان پیوسته اند.

از آن سال به بعد، مدیر و یکی از معلمان این مدرسه به صورت خودجوش سایر معلمان را نیز برای ثبت نام در این طرح ترغیب کرده اند که هم اکنون تمامی 25 معلم این مجموعه حامی ایتام و محسنین هستند.

این حامیان، حمایت از 32 نفر از فرزندان خانوار تحت حمایت را برعهده گرفته اند.

گفتنی است پویش مهرآموز با هدف ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری و جذب حامیان طرح اکرام در مدارس سراسر کشور برگزار می شود.

در این طرح، فرهنگیان و دانش آموزان با پیوستن به طرح اکرام، حمایت دانش آموزان یتیم و نیازمند را برعهده می گیرند.

با اجرای پویش مهرآموز، به دنبال تحقق طرح مدرسه نیکوکار هستیم که در قالب آن، معلمان و دانش آموزان با حمایت های مادی و معنوی خود، موجب کاهش آلام و مشکلات دانش آموزان نیازمند می شوند.


برچسب ها: ایتام و محسنین - کمیته امداد - معلم - مدرسه - ایتام - حامی - محسنین
آخرین اخبار سرویس:

روایت مدرسه ای که همه معلمانش حامی ایتام کمیته امداد هستند

روایت مدرسه ای که همه معلمانش حامی ایتام کمیته امداد هستند