مطالب مرتبط:
گروهی از پژوهشگران و فعالان مدنی ایران خواستار توقف روند اخراج اجباری مهاجران افغان شدند
تمدید قرارداد بیاتلو با آریو اسلامشهر
تمدید قرارداد بیاتلو با آریو اسلامشهر
تمدید قرارداد آریواسلامشهر با سرمربی فعلی
تمدید قرارداد بیاتلو با آریو اسلامشهر رسانه7 | اخبار ورزشی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 اردیبهشت 1404 ساعت 10:102025-04-28بين الملل

آحارونوت: تصمیم تمدید خدمت اجباری، روحیه برخی سربازان را ضعیف کرده است


بحران کمبود سرباز در ارتش رژیم صهیونیستی، موجب شده است این رژیم تصمیمات جدیدی بگیرد، از جمله اینکه خدمت سربازان وظیفه پس از پایان دوره اجباری، - آحارونوت: تصمیم تمدید خدمت اجباری، روحیه برخی سربازان را ضعیف کرده است بحران کمبود سرباز در ارتش رژیم صهیونیستی، موجب شده است این رژیم تصمیمات جدیدی بگیرد، از جمله اینکه خدمت سربازان وظیفه پس از پایان دوره اجباری، به مدت 4 ماه تمدید شود.

به گزارش ایسنا، روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت کد اضطراری 77 توسط بخش نیروی انسانی ارتش رژیم صهیونستی فعال شده است که بر اساس این کد، سربازان رزمی پس از پایان دوره خدمت اجباری، باید 4 ماه دیگر نیز در خدمت ذخیره باقی بمانند و تا پیش از اتمام سه سال خدمت، کارت پایان خدمت دریافت نخواهند کرد.

این اقدام تا زمان بهبود وضعیت امنیتی، اصلاح قانون خدمت یا جذب نیروهای جدید ادامه خواهد داشت.

این تصمیم نارضایتی نظامیان ارتش را در پی داشته است و یدیعوت آحارونوت به نقل از افسران و سربازان در ارتش رژیم صهیونیستی نوشت در میان سربازان به دلیل دستور تمدید خدمت اجباری به مدت چهار ماه دیگر ناآرامی وجود دارد.

سربازانی که از یک سال و نیم پیش در حال جنگ هستند و معتقدند هیچ برابری وجود ندارند.


برچسب ها: خدمت - سربازان - سرباز - سربازان وظیفه - تصمیم - رژیم - پایان
آخرین اخبار سرویس:

آحارونوت: تصمیم تمدید خدمت اجباری، روحیه برخی سربازان را ضعیف کرده است

آحارونوت: تصمیم تمدید خدمت اجباری، روحیه برخی سربازان را ضعیف کرده است