مطالب مرتبط:
تشکیل کارگروه اقوام و مذاهب ستاد ملی زن و خانواده
10 برگزیده جشنواره ملی عکس فرهنگ اقوام و عشایر ایران معرفی شدند
برگزیدگان جشنواره ملی عکس فرهنگ اقوام و عشایر ایران معرفی شدند
ضرورت مستندسازی و معرفی دستاورد های زنان اقوام و مذاهب
دیدار رییس جمهور با خانواده شهدای خدمت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404 ساعت 09:452025-05-19سياسي

تشکیل کارگروه اقوام و مذاهب ستاد ملی زن و خانواده


معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر اهمیت هم افزایی و بهره برداری از توانمندی های تمامی اقوام و مذاهب کشور، گفت: باور دولت چهاردهم بر این استوار است که توسعه پایدار و همه جانبه ایران در گرو مشارکت مؤثر همه اقشار و گروه های اجتماعی، - معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر اهمیت هم افزایی و بهره برداری از توانمندی های تمامی اقوام و مذاهب کشور، گفت: باور دولت چهاردهم بر این استوار است که توسعه پایدار و همه جانبه ایران در گرو مشارکت مؤثر همه اقشار و گروه های اجتماعی، از جمله اقوام و مذاهب است.

این باور، که در قالب شعار ایران برای همه ایرانیان تبلور یافته، صرفاً یک گزاره تبلیغاتی نیست، بلکه رویکردی عملیاتی است که در سیاست گذاری های کلان دولت دنبال می شود.

به گزارش ایسنا، نخستین نشست کارگروه اقوام و مذاهب ستاد ملی زن و خانواده با حضور اعضای این کارگروه، در محل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار شد.

این نشست با هدف بهره گیری از ظرفیت های متنوع قومی و مذهبی در حوزه زنان و خانواده و با رویکرد مشورتی و مطالعاتی تشکیل شد.

زهرا بهروزآذر، در این نشست با تأکید بر اهمیت هم افزایی و بهره برداری از توانمندی های تمامی اقوام و مذاهب کشور، گفت: باور دولت چهاردهم بر این استوار است که توسعه پایدار و ه


برچسب ها: ستاد ملی زن و خانواده - معاون رییس جمهور - خانواده - زنان و خانواده - مذاهب - اقوام - توسعه پایدار
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل کارگروه اقوام و مذاهب ستاد ملی زن و خانواده

تشکیل کارگروه اقوام و مذاهب ستاد ملی زن و خانواده