مطالب مرتبط:
انتقاد صمصامی از حجم زیاد کالاهای قاچاق در کشور
افزایش 100 هزار میلیارد تومانی سرمایه صندوق املاک و مستغلات
فوری/ میزان افزایش حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 مشخص شد
هشدار درباره افزایش سانسور
فوری؛ واریزی بزرگ برای بازنشستگان در راه است | میزان افزایش حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 | واریزی 4/800/000 تومانی به حساب این بازنشستگان قطعی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 ساعت 12:452025-05-14سياسي

صمصامی: قاچاق کالا به شدت افزایش یافته است


نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به افزایش ورود کالاهای قاچاق از جمله لوازم خانگی، پوشاک و غذای حیوانات، خواستار پاسخگویی دولت و تشدید نظارت ها شد.

- نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به افزایش ورود کالاهای قاچاق از جمله لوازم خانگی، پوشاک و غذای حیوانات، خواستار پاسخگویی دولت و تشدید نظارت ها شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حسین صمصامی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، با اشاره به افزایش ورود کالاهای قاچاق به کشور، اظهار کرد: این کالاها شامل انواع محصولات مصرفی، غذای سگ و گربه، لوازم خانگی، پوشاک و کفش می شود.

سوال این است که این لوازم خانگی، از جمله یخچال های ساید و دیگر اقلام، از کجا به کشور وارد می شوند؟ منابع ارزی تأمین کننده این واردات کدام اند؟ آیا این منابع غیر از صادرات غیرنفتی تأمین می شوند؟ وی ادامه داد: براساس آمار، از مجموع 50 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی کشور در سال گذشته، 20 میلیارد دلار آن به کشور بازنگشته است.

در این راستا، چه نظارتی بر مبادی ورودی کالاهای قاچاق وجود دارد؟ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رییس جمهور مسئول ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است.

سوال آن است که چه برنامه ها و تدابیری برای مقابله با قاچاق در نظر گرفته اید؟ نیاز است که با جدیت بیشتری وارد عم


برچسب ها: نماینده مردم تهران در مجلس - کالاهای قاچاق - نماینده مردم تهران - تشدید نظارت ها - افزایش - نماینده مردم - تشدید نظارت
آخرین اخبار سرویس:

صمصامی: قاچاق کالا به شدت افزایش یافته است

صمصامی: قاچاق کالا به شدت افزایش یافته است